Piteşti: Şofer de taxi, beat la volan

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii au oprit aseară în trafic un şofer de taxi care se urcase băut la volan. condus la spital pentru recoltare de probe, acesta a făcut un adevărat circ.

Cu chef de ceartă şi ameţit la volan. Aşa circula, seara trecută, pe străzile oraşului Ion Băeţică, de 62 de ani, din Piteşti, angajat la o firmă de taxi ca şofer. După câteva pahare de băutură, bărbatul s-a urcat la volan cu gândul să scoată un ban când, pe Bulevardul Nicolae Bălcescu, nu a acordat prioritate şi a lovit uşor un alt autoturism.

Şoferul a încercat să fugă, dar celălalt participant la trafic a sunat la poliţie şi oamenii legii l-au oprit pe taximetrist. Din fericire, şoferul a fost oprit la timp de poliţişti, înainte să ia vreun pasager în cursă. În urma testării cu etilotestul a reieşit că acesta avea 0.79 grame de alcool pur pe litru în aerul expirat.

Dus de oamenii legii la spital pentru a-i fi recoltate probe biologice, taximetristul a făcut un adevărat circ. A refuzat să-i fie recoltată a doua probă, aruncând cu ameninţări în stânga şi în dreapta şi la adresa poliţiştilor. Pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice, şoferul s-a ales cu dosar penal, iar permisul i-a fost reţinut în vederea suspendării.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite