Şmecher în trafic. Un cunoscut notar s-a pus cu pumnii şi picioarele pe maşina unui şofer

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O maşină de lux şi meseria bănoasă pe care o are nu l-au împiedicat pe un tânăr din Piteşti să uite de maniere şi să-şi descarce nervii pe maşina unui alt şofer, chiar în mijlocul străzii.

Un tânăr în vârstă de 20 de ani din Piteşti a fost agresat în trafic luni seara de un notar. Mihai Rusu conducea un Fiat pe strada Gheorghe Şincai când un Audi Q7 l-a depăşit şi l-a blocat în trafic.


Probabil supărat că nu are loc pe stradă de cealaltă maşină, şoferul SUV-ului, un cunoscut notar public din Piteşti, Florescu Adrian Căunei, de 28 de ani, a coborât nervos din maşină şi a încercat să-l lovească pe celălalt şofer, care s-a baricadat în autoturismul său şi a sunat imediat la 112.

Notarul şi-a descărcat nervii pe maşina celuilalt şofer şi a lovit cu picioarele Fiatul rupându-i oglinda laterală, după care a plecat.

”La faţa locului s-au deplasat agenţii de siguranţă publică şi au întocmit în cauză dosar penal pentru săvârsirea infracţiunilor de ultraj contra bunelor moravuri şi distrugere”, a declarat comisarul şef Dănuţ dinu, purtătorul de cuvânt al IPJ Argeş.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite