GALERIE FOTO Sindicaliştii argeşeni: „Boc şi cu gaşca lui să se ducă dracului!”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Oamenii au scandat lozinci împotriva Guvernului înainte de a pleca spre Bucureşti
Oamenii au scandat lozinci împotriva Guvernului înainte de a pleca spre Bucureşti

Peste o mie de sindicalişti din tot judeţul au pornit în această dimineaţă spre Bucureşti pentru a susţine moţiunea de cenzură. Mesajele lor la adresa Guvernului sunt foarte dure.

În această dimineaţă, peste o mie de sindicalişti argeşeni din sănătate, finanţe, administraţie şi poliţie s-au îmbarcat în microbuzele şi autocarele închiriate de lideri şi au pornit spre Bucureşti, pentru a susţine moţiunea de cenzură.

De la Sanitas Argeş s-au strâns aproape 500 de protestatari care s-au întâlnit începând cu ora 6.00 în faţa spitalelor de care aparţin, după care au venit în parcarea de lângă Arpechim şi şi-au spus ofurile înainte de plecarea spre Bucureşti.

„Să trăiască ei cu banii ăştia!”

„Nu ne mai putem descurca cu salariile astea. Să ia şi ei timp de o lună banii pe care-i luăm noi şi să vedem cum se descurcă”, spunea, supărată, asistenta Lidia Gheorghe.

VEZI GALERIE FOTO DIN ACEASTĂ DIMINEAŢĂ!

 „Eu lucrez în spălătorie şi vreau să vă spun că sunt condiţii foarte grele, dar banii pe care ni-i dau ei nu ne ajung nici de navetă. Pe ei nu-i interesează, aşa că noi vrem să facem tot posibilul ca să plece. Nu ne-au dat bani să venim la miting niciun partid, este strict dorinţa noastră, pentru că nu mai vrem acest Guvern”, spune Gheorghiţa Pantilie, angajată la spălătoria unui spital din Argeş.

Oamenii au scandat mai multe lozinci împotriva conducerii ţării: „Jos Băsescu!”, „Jos Guvernul”,”Vrem respect pentru uniforma albă!”, „Vrem salarii decente!”, „Boc şi cu gaşca lui să se ducă dracului!”, „Hoţii”, „Demisia!”, „Solidaritate, Cristina Anghel!” „Jos Guvernul mincinos!”.

Lidera de sindicat ne-a spus că a întâmpinat probleme înainte de plecare.

„Au încercat să ne împiedice să venim la Bucureşti. Au făcut presiuni asupra firmelor de transport cu care stabilisem să mergem  astăzi la protest şi ne-am trezit că acestea ne lasă baltă pe ultima sută de metri. Dar tot nu ne-am lăsat. E dreptul nostru să facem grevă”, a spus, în această dimineaţă, Doina Fănică, lider Sanitas Argeş.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite