"Simfonia Lalelelor" vine cu flori, spectacole şi manifestări sportive. Vezi programul complet!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

"Simfonia Lalelelor" se desfăşoară în acest an în perioada 27-29 aprilie şi aduce flori, spectacole folclorice şi manifestări sportive. Evenimentul piteştenilor a ajuns la cea de-a 35-a ediţie.

În acest an, "Simfonia Lalelelor" se va desfăşura în perioada 27-29 aprilie, adică în cel de-al doilea weekend după Paşte.

Seria de manifestări va debuta pe 27 aprilie, la ora 10.00, cu primirea invitaţilor din ţară şi din străinătate la Primăria Municipiului Piteşti. La aceeaşi oră, la Institutul de Cercetare-Dezvoltare pentru Pomicultură din Mărăcineni, are loc Adunarea Generală a Societăţii Naţionale a Pomicultorilor din România.

La ora 10.30, explozia de culori va pune stăpânire pe centrul Piteştiului, o dată cu "Parada florilor", pe traseul Piaţa Primăriei - Piaţa Vasile Milea. Sute de elevi şi preşcolari costumaţi în floricele vor defila, spre deliciul trecătorilor.

La ora 12.00, la Casa Cărţii are loc deschiderea oficială a ediţiei din acest an, iar la ora 18.00 este programat un spectacol de folclor în Piaţa Vasile Milea.

VEZI AICI PROGRAMUL COMPLET AL "SIMFONIEI LALELELOR"!

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite