Şi-a dat foc pentru că l-a părăsit fosta nevastă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Gest extrem din partea unui bărbat de 36 de ani din comuna Ciofrângeni. Ion Damian se zbate acum între viaţă şi moarte după ce noaptea trecută şi-a dat foc singur.

După miezul nopţii bărbatul s-a certat cu fosta soţie, iar când femeia i-a spus că vrea să-l părăsească din nou, sătulă de bătaie şi de patima acestuia pentru alcool, Ion Damian a pus mâna pe o sticlă cu benzină, pe care a turnat-o pe haine. A luat o brichetă şi a ameninţat-o pe femeie că îşi dă foc. Aceasta n-a mai apucat să sune la 112 că bărbatul era deja în flăcări.


“M-a ameninţat că îşi dă foc. În timpul ăsta am încercat să dau telefon. Nu mai reuşeam să sun la 112, după care mi-am aruncat privirea spre el şi era în flăcări. “


Toată scena s-a petrecut sub privirile înspăimântate ale băieţelului de 15 ani pe care cei doi îl au împreună. Bărbatul a fost transportat de urgenţă la Spitalul Judeţean din Piteşti, însă medicii sunt rezervaţi cu privire la şansele sale de supravieţuire.


“Starea dumnealui este foarte gravă. Prognosticul este rezervat. Are arsuri de gradul II,III şi IV în peste 90% din suprafaţa corporală.”, a declarat  dr. Cristina Stocheci.


Din spusele vecinilor se pare că bărbatul a mai încercat să îşi dea foc la haine în trecut. În urmă cu un an a incendiat o căpiţă de fân şi hainele fostei sale soţii. Cei doi s-au despărţit în urmă cu 8 ani şi de puţin timp reluaseră relaţia.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite