“Shoping la confiscate”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

 La Piteşti s-a deschis, de curând, primul magazin de produse confiscate, unde se vând de toate, de la şosete până la electrocasnice. Lipsesc doar  mărfurilor alimentare şi ţigările. Preţurile sunt, cum era de aşteptat, mai mici decât în magazine iar piteştenii ştiu să profite de ocazie.

Dacă până acum n-ai avut ocazia să faci “Shoping la confiscate”, acum poţi încerca şi asta. La Piteşti, pe b-dul IC Brătianu, între Meditest şi Girexim, s-a deschis primul magazin de gen în care găseşti tot felul de produse de contrabandă confiscate de comisarii Gărzii Financiare, nu din Argeş ci din Ilfov.

“Agentul economic care comercializează  aceste produse a încheiat un contract de comission cu Direcţia Generală a Finanţelor Publice Ilfov pentru a vinde aceste produse. Este o procedură  care se practică. Produsele confiscate de noi, însă, au făcut obiectul unor campanii umanitare ai căror beneficiari au fost sinistraţii din Moldova.” , explică  Valeriu Mincă, comisar Garda Financiară Argeş.

 Ieftin şi, uneori, bun

 În “ Shoping la confiscate”, găseşti de toate,  de la elcrocasnice, oale, crătiţi, pahare, detergenţi şi bibelouri până la  îmbrăcămintte şi lenjerie intimă.
Pentru că preţurile sunt cu mult mai mici decât în multe magazine, cumpărători sunt destui.

“Am găsit rechizite pentru băieţelul meu care anul ăsta merge la şcoală, toate ieftine. Şi, deşi o parte dintre cele necesare, le cumpărasem dinainte  să se deschidă magazinul, am profitat de ocazie şi am mai luat caiete, acuarele şi o trusă de geometrie, lucruri care-i vor trebui mai târziu. Le-am găsit la jumătate de preţ faţă de librăriile din centru.”, spune Doina Dragnea, cumpărătoare.

 E adevărat că majoritatea mărfurilor sunt no name dar găseşti  şi produse ale unor mărci cunoscute confiscate pe motiv că nu erau însoţite de documente legale.

“Nu mă interesează de unde provin. Am găsit multe haine bune, păcat c-au rămas doar mărimi foarte mari. E de ţinut minte şi de vânat pentru că poţi găsi o grămadă de chilipiruri”, spune Sorina Ion, cumpărătoare.




Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite