Sex and The City 2 rulează la cinema

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Iată câteva propuneri de petrecere a timpului liber pentru acest sfârşit de săptămână. Puteţi să mergeţi la un fil, la un concurs haios în Club Cub A sau la un spectacol cu muzică de fanfară.

Sex and the City 2
Aseară, la Cinema City a avut  loc premiera filmului “Sex and the City 2”. Le veţi putea revedea pe marele ecran pe Carrie, Samantha, Charlotte şi Miranda într-o evadare care le scoate din rutina zilnică într-unul dintre cele mai luxoase şi exotice locuri de pe pământ. Cele patru prietene îşi fac de cap şi sunt strâns legate de pasiunea pentru modă şi umorul pe care le au în comun.  Filmul rulează la orele 19.45 şi 22.45, iar preţul unui bilet este cuprins între 13 şi 16 lei, în funcţie de vârstă.

Băutură cu găleata
Dacă vă este foarte sete şi vreţi să vă potoliţi pofta de bere, atunci vă puteţi înscrie la concursul de băut cu găleata, organizat în această sâmbătă, în Club Cub A, de pe Strada Victoriei, nr. 17. Petrecerea “găleţilor” va începe seara, la ora 19.00 şi se anunţă a fi una amuzantă la care se vor înscrie mulţi bărbaţi, încurajaţi de cei mai buni prieteni. Organizatorii le promit câştigătorilor premii constând în lăzi de bere. În plus, între orele 19.00 şi 20.00 toate produsele comandate sunt la jumătate de preţ.

Trombonul face tonul
Ultima zi din această săptămână se anunţă a fi una ploioasă. Dacă nu vă puteţi bucura de o ieşire în natură, atunci puteţi alege o seară cu muzică de calitate. Fanfara Teatrului “Alexandru Davila” vă invită la ora 18.00 la priemiera spectacolului “La noi trombonul face tonul”, de Ion Popa, în regia artistică a lui Emilian Cortea.  Evenimentul la care formaţia va cânta melodii de estradă, dar şi cântece vechi, va avea loc în Sala Mare. Preţul unui bilet este de 10 lei.


Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite