Senzaţii tari la Dacia Offroad Experience

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Fotografii cu Duster-ul pe străzile Piteştiului
Fotografii cu Duster-ul pe străzile Piteştiului

Peste 1000 de vizitatori ai complexului comercial Băneasa Shopping City au testat Dacia Duster 4x4 pe circuitul offroad special amenajat, în timp ce alţi 400 au solicitat drive-teste în oraş agenţilor autorizaţi prezenţi la Dacia Duster Offroad Experience.



Trei vehicule Dacia Duster cu tracţiune integrală au rulat, în perioada 1-4 iulie, câte 10 ore pe zi, pe un circuit proiectat astfel încât participanţii să poată evalua, din poziţia de copilot, capacităţile de trecere ale maşinii. Traseul a fost prevăzut cu şase obstacole. Unul dintre acestea, un trunchi de con cu înclinaţie de 32° grade, a fost utilizat în premieră pe un astfel de circuit. Pe toată durata demonstraţiei, piloţii de offroad profesionişti au oferit detalii despre comportamentul maşinii.

Dacia Duster Offroad Experience a fost un prilej de distracţie atât pentru adulţi, cât şi pentru cei mici. Mulţi dintre participanţi au vizitat circuitul însoţiţi de copii şi au testat maşina în familie. Ei au participat la tombole şi concursuri organizate de Dacia şi de partenerii săi – BRD-Groupe Societe Generale, Danone şi Orange.

„Este remarcabil că românii încep să fie mândri de Dacia! Nu multe vehicule de teren pot face ceea ce a făcut Dacia Duster pe un circuit offroad special amenajat. Vom continua seria de evenimente Dacia Duster Offroad Experience şi în alte oraşe ale ţării. Vom merge mai întâi pe litoral, la Mamaia, unde aşteptăm mai mulţi vizitatori ca la Bucureşti”, a declarat Mihai Bordeanu, noul Director de Marketing Dacia.

După Mamaia (în perioada 15-18 iulie), Dacia Duster Offroad Experience va ajunge în toamnă şi la Timişoara (3-5 septembrie), Cluj (10-12 septembrie) şi Iaşi (17-19 septembrie), se precizează în comunicatul de presă emis de Dacia.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite