Seminar despre criza economică

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Biblioteca Județeană "Dinicu Golescu"
Biblioteca Județeană "Dinicu Golescu"

Centrul Europe Direct din cadrul Bibliotecii Judeţene Dinicu Golescu Argeş a organizat miercuri un seminar adresat profesioniştilor din mass-media locale şi studenţilor din ani terminali ai Facultăţilor de Jurnalism, pe tema “Uniunea Europeană şi criza economică mondială - modalităţi de abordare în mass-media locale„.

Invitaţi la eveniment au fost Bogdan Ficeac, jurnalist şi analist politic român şi  Mihai Roşioru, ofiţer de presă al Reprezentanţei Comisiei Europene în România.

Seminarul s-a desfăşurat într-un mod interactiv, și a avut ca obiectiv principal informarea jurnaliştilor asupra modalităţilor de culegere, prelucrare şi transmitere a informaţiilor provenite din surse europene.

La eveniment au fost prezentate și dezbătute subiecte precum: documentarea on-line despre politicile europene, cum se gestionează relaţiile cu autorităţile, care sunt sursele de informare acreditate şi cum află un jurnalist din România despre deciziile luate la Bruxelles.   

Centrul Europe Direct Argeş este înfiinţat printr-un proiect finanţat de Comisia Europeană şi Consiliul Judeţean Argeş şi se adresează, fără discriminare, tuturor cetăţenilor care caută informaţii privind oricare dintre domeniile de activitate ale instituţiilor Uniunii Europene.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite