Sediul Agenţiei de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură Argeş a fost spart

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poliţiştii au împrejmuit zona şi fac cercetări
Poliţiştii au împrejmuit zona şi fac cercetări

Sediul Agenţiei de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură Argeş, APIA, a fost spart azi-noapte. Au fost furate două laptop-uri, un aparat foto şi un LCD. Hoţii au prădat şi alte patru societăţi care funcţionează în aceeaşi clădire din curtea Muzeului Judeţean Piteşti.

În această dimineaţă, când a sosit la muncă, femeia de serviciu a văzut un geam spart, iar holul era plin de cioburi. Şi-a dat seama că ceva nu este curat la mijloc. A pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe directorul de la APIA, Marius Stroescu. Fără să stea pe gânduri, omul a sunat la poliţie. În doar câteva minute clădirea a fost împrejmuită, iar oamenii legii au luat fiecare loc la ban mărunt în speranţa că hoţii au lăsat urme care puteau duce la identificare lor. “Cine a intrat ştie în mare zona. Au pătruns prin spatele clădiri, pe un burlan au urcat până la etajul unu. Au spart geamul şi au cotrobăit prin toate birourile.”, a spus Marius Stroescu. Pentru că poliţiştii sunt în plină anchetă, angajaţii au fost trimişi acasă, urmând să revină mâine şi să facă ordine în birouri.
Poliţiştii au creat un cerc de suspecţi şi speră să pună mâna pe ei într-un timp cât mai scurt. “Autorii s-au furişat prin spatele instituţiei pentru a nu fi văzuţi. Nu este exclus să cunoască zona. Până acum pot spune că au furat două laptop-uri, un aparat foto şi un LCD”, a spus subinspectorul Robert Radu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Argeş. Pentru că în total este vorba de spargerea a cinci societăţi, ancheta este una destul de amplă. Până la închiderea ediţiei, oamenii legii reuşiseră să stabilească doar bunurile furate din sediul APIA. Vom reveni cu amănunte.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite