Se dădeau drept gunoieri pentru a organiza un furt

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Se dădeau drept muncitori de la ADP şi încercau să studieze terenul pentru a vedea ce şi de la cine pot fura. Oamenii i-au văzut însă din timp şi au anunţat poliţia, înainte ca falşii gunoieri să facă vreo mişcare.

În ziua de 11.01 a.c. în jurul orelor  16.15, Dispeceratul Apeluri de Urgenţă 112, a fost sesizat cu privire la faptul că patru persoane se află pe strada Ion Ghica din cartierul Găvana III şi pretind că sunt de la A.D.P.(gunoieri).

image

  La faţa locului s-au deplasat agenti din cadrul Secţiei nr.4 Poliţie care au depistat pe numiţii Ion Pandele, de 27 ani, Marian Milos de 28 ani, Minovici Miloş de 34 ani şi Robert Dumitru, de 33 ani, toţi din comuna Corbii Mari, sat Grozăveşti, jud. Dâmboviţa, persoane ce nu îşi justificau prezenţa în zonă şi au fost conduşi la sediul secţiei pentru a se stabili motivul prezentei lor in zona respectivă. Cei în cauză au fost sancţionaţi conform legii 61/1991 rep. cu amendă în valoare de 500 lei fiecare pentru constituirea unui grup care doreste sa comită fapte ilicite.

image

În caz ca la domiciliul dumneavoastră se prezintă indivizi care va cer bani pentru varii motive, vă rugăm apelaţi imediat serviciul 112 şi raportaţi evenimentul!

image
Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite