UPDATE: Se circulă greu pe Autostrada București-Pitești

0
Publicat:
Ultima actualizare:

De la instituirea codului galben,  de ieri, de la ora 12.00, pe  Autostrada A1 Bucureşti – Piteşti circulația rutieră  se desfăşoară cu dificultate, în condiţii de iarnă, din cauza ninsorii abundente.


Până la ora 14.30 n-au fost înregistrate blocaje  sau probleme deosebite. Șoferii sunt sfătuiți să circule cu o viteză adaptată condiţiilor meteo-rutiere şi să mărească distanţa de siguranţă faţă de vehiculul din față, pentru a nu fi implicaţi în evenimente nedorite.

Poliția rutieră  îi mai sfătuiește pe participanții la trafic să se informeze despre situaţia traseului pe care urmează să se deplaseze, accesând pagina de internet a Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România, www.cnadnr.ro sau, pentru detalii, apelând numărul de telefon 021/9360 (Comandamentul Central de Iarnă).

Totodată, se atrage atenţia asupra echipării autovehiculelor pentru circulaţia în condiţii de iarnă, mai ales când se parcurg distanţe lungi (lanţuri antiderapante, cauciucuri de iarnă, lopată, nisip, carburant suficient, pături, alimente, apă, telefon mobil, etc).
       

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite