Scutece și jucării pentru nou-născuți și copiii cu probleme

0
Publicat:
Ultima actualizare:

 Pentru că Iunie este luna copiilor, membrii asociatiei „Suflet pentru Suflet XXI” au dus daruri micuților  instituționalizați, nou-născuților de la Spitalului Municipal Curtea de Argeș dar și câtorva elevi din Bascov.


 Actiunea, denumită  „Un suflet de copil”  și derulată de Asociația „Suflet pentru Suflet XXI”,  a atras și 5 voluntari  din cadrul Universității din Pitești. Beneficiarii acțiunii de suflet au fost nou născuții  Spitalului Municipal Curtea de Arges  și micuții internați în Centrul de Copii „Sf. Andrei” din Pitești,   în Centrul de Zi pentru Copii „Sf. Cristofor” Curtea de Argeș,  dar și  elevii  Școlii nr. 1 Bascov . Unii au primit scutece, alții jucării!

“Zilele acestea sunt un  prilej de a sărbători copilăria, de a oferi sprijin copiilor, de a inspira comunitatea și familia noastră, de a aprecia și iubi copiii și,  de ce nu, de a-i pregăti pentru un viitor sănatos, fericit și plin de succese.”, a declarat Maria Laura  Barbu, diirectorul  general  al  Asociatției "Suflet pentru Suflet XXI"




Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite