Pitesti: Scandalagii, luaţi cu mascaţii din pat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pitesti: Scandalagii, luaţi cu mascaţii din pat
Pitesti: Scandalagii, luaţi cu mascaţii din pat

Poliţiştii şi mascaţii au descins în forţă ieri, în mai multe case din zona Câmpulung şi Lereşti, în urma unui scandal în care au fost implicate mai multe persoane, la sfârşitul săptămânii trecute.

Suspecţii au lovit proprietarul unui bar, iar când au ajuns în stradă au tras cîteva focuri de armă.
Trei tineri, A.B., din Câmpulung, T.B., din Rucăr, şi M.C., din Mioveni, au mers în weekend într-un local din Câmpulung, unde s-au distrat toată noaptea. Unul dintre cei trei petrecăreţi avea asupra lui un pistol cu bile.

La început, posesorul armei nu a făcut decât să bea şi să se laude cu pistolul, iar la plecare l-a lăsat în bar. Patronul a oprit arma, dar nu pentru mult timp pentru că, în clipa în care cei trei tineri s-au dezmeticit din beţie, s-au întors la bar să recupereze arma. Doar că în loc să meargă la patron şi să o ceară civilizat înapoi, au început să spargă geamurile, pe motiv că numai aşa pot intra în local, după care l-au luat la bătaie pe proprietar. Când au ieşit din club, în plină stradă, au început să arate trecătorilor arma.

Patronul a încercat să-şi facă dreptate 
După incidentul din bar, câţiva dintre prietenii patronului au plecat în căutarea celor trei clienţi scandalagii, ca să se răzbune. Doar tânărul de la Mioveni a fost depistat de amicii răzbunători şi a încasat câteva palme. Localnicii au sunat la poliţie şi oamenii legii au intervenit pentru calmarea spiritelor. Doi dintre cei vizaţi de anchetatori au fost găsiţi acasă şi duşi la sediul Poliţiei Câmpulung pentru audieri.

„În timpul unei acţiuni de prevenire a infracţionalităţii judiciare, poliţiştii câmpulungeni, împreună cu forţe DPIR, au descins şi au efectuat percheziţii în două case din Câmpulung şi Lereşti. Reprezentanţii poliţiei au reţinut două persoane suspecte, implicate într-un scandal, iar în cauză se continuă cercetările pentru stabilirea situaţiei de fapt“, ne-a declarat subcomisar Adelina Florescu, purtător de cuvânt al IPJ Argeş.

Procurorii au emis ieri în jurul orei 17,30 mandate de reţinere pentru 24 de ore, tinerii fiind acuzaţi de violare de domiciliu şi ultraj contra bunelor moravuri. Cercetările sunt în plină desfăşurare la Câmpulung, iar pistolul a fost confiscat.

Piteşti



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite