Sărbătorile Argeşului şi Muscelului au, anul acesta, şi o Paradă a Fanfarelor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

 Prima ediţie a  Paradei Fanfarelor se va desfăşura în perioada 21-22 august 2010.

Parada  Fanfarelor debutează sâmbătă, la Piteşti. Programul este următorul:

Orele 16.00-16.30:    Parada fanfarelor, pe traseul Teatrul Al. Davila – Piaţa Milea;
Orele 16.30-17.00:    Primirea grupurilor de către Preşedintele Consiliului Judeţean, în Sala mare a Consiliului Judeţean Argeş.

Tot sâmbătă, la Topoloveni,  se vor desfăşura concerte susţinute de Fanfara “Valurile Dunării”  din Galaţi, Fanfara “Valahia” din  Giurgiu, Fanfara “Promenada” din Câmpia Turzii, Fanfara Târgovişte  şi Fanfara “Argeşul” din Piteşti.

Duminică, 22 august , parcurile din piteşti vor răsuna şi ele pe acordurile muzicii de fanfară.

Fanfara “Valahia” Giurgiu le va oferi un spectacol celor care vor vizita  Parcul Ştrand iar  Fanfara “Valurile Dunării”  din Galaţi  va face spectacol în  Parcul Trivale.  Muzică de fanfară va fi şi în  Parcul 1907 unde concertul l va fi susţinut de Fanfara Târgovişte dar şi  pe esplanada Teatrului Al. Davila unde va evolua Fanfara “Argeşul”  din Piteşti.

La ora  17.00  va avea loc o altă Paradă a Fanfarelor, pe traseul Teatrul Al. Davila – Piaţa Milea, urmată de un microrecital în faţa  Primăriei şi la Cercul Militar, pentru ca la ora 18.00 să înceapă festivitatea de acordare a diplomelor de participare, iar de la  18.30 vom avea parte de un spectacol susţinut de fiecare formaţie de fanfară, pe scena din Piaţa Vasile Milea.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite