Săptămâna viitoare: Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Argeş organizează pe 24 septembrie, la Casa Studentului, Bursa Locurilor de Muncă pentru absolvenţi.

"Prin această actiune de corelare a cererii şi ofertei de fortă de muncă, se va oferi posibilitatea tinerilor absolvenţi ai instituţiilor de învăţământ, aflaţi în căutarea unui loc de muncă, de a se întilni în mod direct cu agenţii economici angajatori şi de a purta discuţii preliminare înaintea interviului propriu-zis (concurs, probă de lucru), scopul final fiind angajarea unui număr căt mai mare de absolvenţi, pe locuri de muncă specifice pregatirii lor profesionale.", se arată  în comunicatul emis de AJOFM Argeş.

    Agenţii economici interesaţi să participe la acest târg de locuri de muncă, destinat în mod special tinerilor absolvenţi ai institutiilor de învăţământ, pot obţine informaţii despre modul în care se beneficiază de stimulentele financiare acordate pentru încadrarea în muncă a absolvenţilor.

"Facem precizarea ca în bugetul instituţiei există în acest moment, fondurile necesare pentru susţinerea acestei măsuri active.
Aceeasi acţiune se va organiza, la data menţionata mai sus, şi la  sediile agenţilor locale pentru ocuparea forţei de muncă din Câmpulung şi Curtea de Argeş.", se specifică în acelaşi document.
   


Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite