Săptămână plină de spectacole la Teatrul "Davila"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Nu mai puţin de zece spectacole pregătesc actorii teatrului "Al. Davila" , în această săptămână, pentru spectatorii din Piteşti, Mioveni şi Goleşti.

Săptămână plină de activităţi la Teatrul „Alexandru Davila” din Piteşti. Mâine, de la ora 17.00, va fi pus în scenă spectacolul „Pasărea verde”. Miercuri, de la ora 18.00, Doina Argeşului îi va încânta pe toţi cei prezenţi cu cele mai frumoase melodii populare.

Avanpremiera la "Belvedere"

Vineri, actorii teatrului se vor deplasa la Mioveni, unde, la ora 13.00, vor juca în piesa „Donel, suflet de ţigan”. În aceeaşi zi, de la orele 16.00, va avea loc un spectacol deosebit de Dragobete, la Muzeul Goleşti, iar seara de la ora 18.00, va avea loc avanpremiera spectacolului „Belvedere”, de Ana Maria Bamberger, regia artistică Dan Tudor.

Weekend-ul vine şi el cu o sumedenie de spectacole pe scena piteşteană. Sâmbătă, de la ora 11, este programat Serafic Show, iar seara, „Donel, suflet de ţigan”. Duminică dimineaţa acelaşi „Serafic Show” îşi va încânta spectatorii, urmând ca de la ora 18.00 să fie pus în scenă spectacolul „O mireasă de împrumut”.

Biletele pentru fiecare dintre aceste spectacole costă 10 lei şi le puteţi achiziţiona de la agenţia teatrală, de la parterul instituţiei de cultură.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite