Piteşti: Salonul unde vă tundeţi şi vă coafaţi gratis

0
Publicat:
Ultima actualizare:
La Lien Style te poti poţi tunde gratuit până la 1 martie
La Lien Style te poti poţi tunde gratuit până la 1 martie

La un salon de înfrumuseţare, piteştenii beneficiază de o super ofertă: se pot tunde şi coafa gratuit, timp de două săptămâni. Oferta este valabilă până pe 1 martie pentru cei care îşi fac programare din timp.

În plină criză financiară, când multe firme se închid, doi tineri din Piteşti au riscat şi au deschis o afacere. Este vorba de un salon de înfrumuseţare care deja are succes şi se bucură de popularitate în rândul doamnelor şi domnişoarelor.

Se pare că în Piteşti se pune mare preţ pe frumuseţe. O dovedeşte acest lucru numărul mare de saloane existente în fiecare cartier. Dar cei doi asociaţi nu se tem de concurenţă pentru că au venit cu o ofertă care sfidează criza pentru a atrage mulţi clienţi. Vor tunde şi vor coafa gratuit pe oricine le trece pragul.

“Salonul l-am deschis la 1 februarie şi de ieri am băgat această ofertă. Am făcut-o pentru a ne face cunoscuţi pe plan local, ca să ne promovăm imaginea. Nu poţi doar să te lauzi că ai deschis un salon, trebuie să vii cu o ofertă pentru clienţi. Nu murim acum două săptămâni dacă oferim ceva gratis.”, spune Florin Biron, unul dintre patroni.

Astfel doamnele şi domnişoarele, chiar şi domnii care vor merge la salonul Lien Style, situat pe Bulevardul Republicii, nr. 172, vis-a -vis de clădirea Electrica, nu vor scoate niciun leu din buzunar dacă vor dori să se tundă sau să îşi aranjeze părul. Veţi fiţi scutiţi de 16 sau 25 de lei pentru tuns, în funcţie de lungimea părului, la care se adaugă 25 sau 38 de lei coafatul. În total, veţi economisi între 41 şi 63 de lei. Oferta salonului este valabilă până la 1 martie. Dar ca să fiţi siguri că veţi prinde un loc liber, trebuie să vă faceţi programare.

Au pornit de la un magazin de peruci

Ideea celor doi bărbaţi este una îndrăzneaţă. Florin Biro şi Răzvan Mitroi au decis să-şi deschidă un salon de înfrumuseţare când au văzut că afacerea pe care o aveau, un magazin de peruci şi extensii, merge ca pe roate.
 
“De doi ani avem o afacere pe plan naţional, în 30 de oraşe. Importăm din Olanda peruci şi extensii din păr natural şi le comrcializăm. Mi-a dat cineva ideea şi am pus-o în practică la Bacău, iar anul trecut, în martie, am mutat-o la Piteşti. ”, spune Florin Biro, unul dintre proprietarii salonului.

Tânărul recunoaşte că afacerea cu peruci este chiar mai profitabilă decât salonul pentru că lucrează la nivel naţional. Perucile pe care le vinde în magazinele sale au mare căutare mai ales la doamne, care preferă anul acesta ciocolatiul. O astfel de podoabă capilară, lungă de 55 de centimetri costră 360 de euro şi are cinci ani garanţie.

Şi extensiile sunt la mare căutare, spun cei doi administratori ai afacerii. Şi băieţii cumpără astfel de meşe de păr, mai ales tinerii emo. Pentru toţi clienţii însă, cei doi administratori, specializaţi deja în hair-style, oferă sfaturi în alegerea perucii în funcţie de culoarea părului, lungimea lui şi forma feţei cumpărătorului pentru o alegere cât mai bună.

Coafezele sunt pregătite pentru cât mai mulţi clienţi

Chiar şi denumirea salonului are legătură cu afacerea cu extensii de păr a celor doi. “<<Lien Style>> vine din fanceză şi înseamnă stilul de legătură, cu referire la extensiile de păr, de legătură. E denumirea firmei”, recunoaşte Răzvan Mitroi, cel de-al doilea patron.
 
Deşi această ofertă prin care oferă servicii gratuite tuturor clienţilor timp de două săptămâni va atrage mulţi piteşteni, cele două coafeze angajate la salon nu se tem că nu vor face faţă. “Dacă nu vom face faţă stăm şi peste program, nu-i problemă. Trebuie să facem faţă, mai ales că se vor face programări.Vom tunde şi coafa cam 10-15 persoane pe zi.”, spune una dintre ele.

Pentru a-şi păstra clienţii fideli şi la vară, tinerii s-au gândit deja la o ofertă. Vor oferi în diverse reviste cupoane de reduceri între 40-60% la salon. 



Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite