Piteşti: O maşină costă cât o casă la Salonul Auto Piteşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Piteşti: O maşină costă cât o casă la Salonul Auto Piteşti
Piteşti: O maşină costă cât o casă la Salonul Auto Piteşti

Nu mai puţin de 15 dealeri au adus astăzi 100 de modele de maşini la târgul organizat de Asociaţia Oamenilor de Afaceri Argeş. Cea mai scumpă maşină de la Salonul Auto Piteşti din Piaţa Vasile Mileacostă 80.000 de euro.

Cea de-a opta ediţie a Salonului Auto Piteşti (SAP) şi-a deschis astăzi la amiază porţile. Nu mai puţin de 100 de modele mai vechi sau mai noi din gamele Dacia Renault, Opel-Chevrolet, Honda, Nissan, Skoda, Toyota, BMW, Volkswagen, Audi, Land Rover, Jaguar şi SAAB ocupă de astăzi, pentru şase zile, platoul Pieţei Milea, spre satisfacţia iubitorilor de cai putere.
Maşini scumpe în premieră la Piteşti.

Iubitorii de cai putere au ocazia să admire anul acesta  câteva modele exclusiviste. ,,Salonul Auto Piteşti vine în această toamnă cu mărci noi. Dodge, Chrysler şi Jaguar şi Hummer sunt doar câteva dintre ele. De asemenea la SAP participă cei mai importanţi dealeri din Argeş, cu cele mai noi modele şi cu cele mai bune discounturi şi oferte“, a declarat Alex Şerban, manager proiect SAP.

Cea mai scumpă maşină costă cât o casă
Piteştenii au rămas fără cuvinte la vederea maşinii Jaguar XJ, adus în premieră la Piteşti, una dintre cele mai scumpe exponate ale Salonului Auto. Cine vrea să-şi cumpere un astfel de bolid trebuie să plătească nu mai puţin de 80.000 de euro. ,,Mă uit şi visez, că de cumpărat, probabil, n-o să pot niciodată. Modelele astea sunt doar pentru cei care-şi permit să dea pe o maşină cât pe un apartament“, a spus Marius Rădulescu, economist (41 de ani), unul dintre primii vizitatori ai acestei  ediţii a SAP.

Un alt model la fel de scump este un BMW 635, iar următoarea ca preţ este un Range Rover Sport, care costă 70.000 de euro. Din păcate, cei mai mulţi vizitatori veniţi chiar de la primele ore ale deschiderii salonului auto nu şi-au permis decât să se pozeze cu respectivele modele.

Tot Dacia e cea mai căutată marcă
Cei mai mulţi piteşteni dornici să-şi cumpere o maşină au mers în prima zi a târgului tot la standurile producătorului local de automobile care a venit cu cele mai mici preţuri. Cel mai ieftin Logan expus la salon costă 4.980 de euro, iar cel mai scump 9.350 de euro (modelul Prestige).

,,Sperăm ca acestă ediţie a Salonului Auto Piteşti să se concretizeze pentru noi în cel puţin 20 de contracte, aşa cum s-a întâmplat la ediţiile precedente. Ne bazăm pe modelele foarte accesibile, dar şi pe noul Sandero care are preţ de pornire de la 6.890 de euro şi care, la târgurile precedente, a adus ceva mai mulţi clienţi, comparativ cu alte modele“, spune  Cristina Iancu, reprezentant AMAT, dealer Dacia.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite