Piteşti: Salariu de 3000 de lei pentru şomeri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Angajăm unit manager. Oferim salariu 3000 de lei.Postul de arhitect este plătit cu 2000 de lei. 508 posturi sunt vacante pentru şomerii argeşeni. Angajatorii oferă salarii bune, cele mai mari fiind de 3000, 2000 şi respectiv 1600 de lei.

Cei peste 26.000 de şomeri înregistraţi în judeţul Argeş au la dispoziţie doar 508 locuri de muncă. Dintre acestea, cele mai multe sunt pentru studii medii şi şcoala profesională, iar 20 sunt pentru studii superioare.


În Piteşti sunt vacante 311 locuri de muncă, în domeniile comerţ, hoteluri şi restaurante, construcţii, transporturi, confecţii, industire şia lte domenii. Salariile oferite de angajatori sunt destul de atrăgătoare. Astfel, patru şomeri au ocazia să lucreze opt ore pe zi, pe o perioadă nedeterminată, pe un salariu de 3000 de lei, la care se adaugă bonurile de masă. Firma care face recurtări este SC "AVIVA" SA. 


“Pentru postul de unit manager se cer studii superioare şi experienţă de minim 2 ani în asigurări. Angajatul va avea ca atribuţii recrutarea, selecţia şi formarea echipei. CV-ul şi detaliile se dau la primul interviu. ”, spune Cristina Dornean, director de agenţie la Aviva.


Aceeaşi firmă mai recrutează şi 12 consultanţi financiari, cu studii medii şi vârsta minimă de 21 de ani, salariul oferit fiind de 1500 de lei pe lună, plus tichetele de masă.


2000 de lei pentru un arhitect
Pe locul doi în topul celor mai bine plătite joburi vacante se numără cel de arhitect la firma SC MODVEST CONSTRUCT 2000 SRL, cu un salariu de 2000 de lei. Cerinţele pentru acest post sunt experienţă de minim 3 ani în domeniu şi studii superioare. Programul este de 8 ore pe zi, iar contractual se încheie pe perioadă nedeterminată. Acceaşi firmă mai angajează şi un proiectant inginer, oferindu-i un salariu de 1700 de lei. Cerinţele sunt aceleaşi ca pentru postul de architect.


La Câmpulung, somerii au de ales între 176 de locuri vacante pentru studii medii, cele mai multe fiind în industria alimentară - vânzători, barmani, ospătari, bucătari, în industria textilă – confecţioneri, în construcţii – zugrav, faianţar, zidar, dar şi în industria auto – vopsitori, mecanici. Salariile sunt între 600 şi 756 de lei, cei mai mulţi angajatori preferând să negocieze remuneraţia cu angajatul.


Mecanic auto plătit cu 1600 de lei
La Curtea de Argeş sunt oferite doar 10 locuri de muncă. Cel mai bine plătite sunt posturile de mecanic auto şi electrician auto, salariul fiind de 1600 de lei pe lună. Angajatorul, firma SC Mini Service Curtea de Argeş are ca cerinţe pentru viitorii angajaţi studii medii şi o vechime de 1 an în acelaşi post. Programul de muncă este de 8 ore pe zi, iar perioada de angajare este nedeterminată. Aceeaşi firmă mai angajează şi un spălător auto şi un vulcanizator, salariile oferite fiind de 1000, respectiv 1200 de lei.


Şi la Mioveni sunt 7 posturi libere, de inginer dezvoltare proiect, inginer proces, la acestea angajatorul cerând studii superioare şi experienţă de minim 1 an, la salariul confidenţial adăugându-se şi bonuri. Se mai caută operatori GPL şi vânzătoare.


La Topoloveni sunt patru locuri de muncă vacante pentru şomeri, acestea fiind pentru ingineri TCM, inginer AR şi două pentru tâmplar.
Pentru mai multe informaţii puteţi merge la sediile locale ale Agenţiilor de Ocupare a Forţei de Muncă sau la sediul Agenţiei Judeţene din Piteşti, B-dul Republicii nr. 11.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite