Pitesti: “Să arătăm că ne pasă!”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După ce săptămâna trecută, de Ziua Mediului, Asociaţia "Parcul Lalelelor" a organizat, o acţiune similară, în semn de protest faţă de retrocedările ilegale făcute în Pădurea Trivale, "plămânul verde" şi simbolul acestui oraş, astăzi a fost rândul Asociaţiei Fan Club FC Argeş să protesteze faţă de abuzurile asupra fondului forestier. Membrilor fan-clubului li s-au alăturat câteva zeci de piteşteni şi, împreună, au m

Nu trebuie să-i lăsăm să ne fure parcul!
“Trebuie să ieşim cât mai mulţi, să arătăm că ne pasă de unul dintre cele mai mari şi mai vechi parcuri din ţară. În următorii ani, parcul Trivale va ajunge doar un cochet cartier de vile, deţinut de cei care, în ultimii 20 de ani, au prădat ca la drumul mare acest judeţ. Aleile vechiului parc vor fi doar drumuri de acces către vilele de prost gust! Nu trebuie să-i lăsăm pe miliardarii de carton să ne fure parcul!”a declarat Florin Dobre, unul dintre organizatori.

Pădurea Trivale - domeniu privat
Conform noii conduceri a Direcţiei Silvice Argeş,  Pădurea Trivale  este mai degrabă  domeniu privat decăt  domeniu public. Câteva sute de  pesoane au devenit în ultimii ani proprietare peste  aproape 75% din cele 430 de hectare  de pădure efecticvă ale parcului care masoară 1700 de hectare.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite