Piteşti: ŞOCANT! Şi-a ucis calul şi l-a tranşat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cruzimea de care a dat dovadă bărbatul i-a uimit şi pe poliţişti, dar şi pe medicii veterinari
Cruzimea de care a dat dovadă bărbatul i-a uimit şi pe poliţişti, dar şi pe medicii veterinari

De o cruzime ieşită din comun! De asta a dat dovadă, aseară, un bărbat din Ştefăneşti. Şi-a ucis calul după care l-a tranşat ca şi cum ar fi tăiat porcul de Crăciun.




David Anton, în vârstă de 36 de ani, ar fi putut concura cu brio pentru un film horror.  Cu siguranţă ar fi câştigat premiul Oscar pentru cruzime. Nici medicii veterinari nu au mai văzut aşa ceva. Bărbatul şi-a omorât calul în mijlocul uliţei, după care a început să-i jupoaie pielea  şi cu un topor l-a tranşat.

Vecinii au sunat la 112 şi la faţa locului a sosit un echipaj al poliţiei. Când a văzut girofarurile, David Anton a fugit de a rupt pământul. Oamenii legii s-au dus după el însă bărbatul s-a aventurat în pădure şi este de negăsit. Concubina lui, Alina Vlăsceanu îi ia apărarea bărbatului:

„El şi-a dorit întotdeauna să aibă cal în curte. Nu cred că l-a omorât. Mie mi-a spus că se întorcea cu căruţa de la gârlă şi calul s-a lovit într-o ulucă şi a murit. Apoi l-a tăiat ca să-l bage în saci şi să-l arunce”, spune femeia.


Medicul veterinar Lucia Manole s-a îngrozit când a văzut ce a mai rămas din bietul animal. „E mână criminală. Nu am mai văzut aşa ceva....Nu am cuvinte să descriu fapta făcută de individul respectiv. Animalul nu a murit doar pentru că s-a lovit într-o ulucă.

Clar a fost ucis.”, spune doctorul Manole. Poliţiştii au demarat şi ei o anchetă şi au întocmit dosar penal pe numele lui David Anton. „Potrivit legii privind protecţia animalelor, omorârea cu cruzime a unui animal se pedepseşte cu închisoare de la 6 luni  la 3 ani. ”, a precizat  agentul Laura Folea, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Argeş.




Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite