ŞOCANT Doi tineri au murit într-un accident pe DN 65

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Din cauza vitezei, o Dacie a intrat sub un camion, în localitatea Bradu. Şoferul a murit pe loc, după ce capul i-a fost zdrobit, iar pasagerul său a decedat la spital.

Un groaznic accident de maşină s-a petrecut aseară pe DN 65, la km 116, în zona comunei Bradu. Doi tineri şi-au pierdut viaţa din cauza vitezei, unul sub fiare, iar cel de-al doilea la Spitalul Judeţean de Urgenţă Piteşti.

Totul s-a petrecut în jurul orei 21.00, când Dumitru Crânguş, de 32 de ani, conducea o Dacia 1310 dinspre Piteşti spre Slatina. Din cauză că rula cu viteză foarte mare, a pierdut controlul volanului într-o curbă, a intrat pe contrasens şi s-a ciocnit cu o autoutilitară condusă de Valeriu Cristian Turcan, de 32 de ani, din Craiova.

Pasagerul încă respira

În urma coliziunii puternice, Dacia a devenit un morman de fiare, în care şoferul şi pasagerul său, Ion Dorel Pitpalac (29 de ani) au rămas captivi. Pompierii au intervenit cu trei echipaje, o descarcerare, o ambulanţă Smurd şi o autospecială pentru stingererea incendiilor.

Din păcate, pentru şoferul Daciei nu au mai putut face nimic, el decedând pe loc, după ce capul i-a fost zdrobit sub fiare. Pasagerul său, care încă respira, a fost transportat de urgenţă la Spitalul Judeţean. Cu toate încercările medicilor de a-l menţine în viaţă, acesta a decedat.

Poliţiştii de la Serviciul Rutier l-au testat cu aparatul etilotest şi pe şoferul autocamionului, rezultând o alcoolemie de 0.14 miligrame pe litru alcool pur în aerul expirat.

Din cauza accidentului, traficul pe Drumul Naţional 65 Piteşti-Slatina a fost blocat timp de o oră.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite