Fiul generalului Pleşiţă, la matrimoniale: "Şi caii se impuşcă!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Damian Pleşiţă declara pe un site de socializare că unul dintre citatele sale preferate este “Şi caii se împuşcă, nu-i aşa?”, făcând referire la trecutul de torţionar al tatălul său şi la activitatea sa de securist.


Colonelul SRI în rezervă, Damian Pleşiţă s-a sinucis luni seară, trupul său fiind găsit carbonizat pe pat, în urma unei deflagraţii, iar lângă el se afla o butelie cu gaz al cărei robinet era deschis la maximum. În plus, biletul lăsat de Pleşiţă la intrarea în casă, în care scria “Nu intraţi! Butelie deschisă, plină cu gaz! Pericol de explozie!”, i-a dus pe anchetatori la concluzia că acesta şi-a pus capăt zilelor.


Vecinii spun că fiul cunoscutului general torţionar, acuzat de complicitate la atentatul de la sediul postului de radio Europa Liberă din Munchen, pus la cale de teroristul Carlos Şacalul, se plângea că suferă de o afecţiune la plămâni şi era foarte deprimat în ultima perioadă.


Copiii nu vor să audă de el
Damian Pleşiţă era divorţat şi avea doi băieţi, însă aceştia nu prea îl vizitau, neavând o relaţie foarte strânsă cu tatăl lor. “Din ce ştiu eu era divorţat şi avea doi copii. Noi nu am reuşit să luăm legătura cu familia, i-am anunţat pe doi veri de-ai săi de gradul al doilea despre ce s-a întâmplat”, a declarat comisarul şef Ionel Ispir, şeful Poliţiei Curtea de Argeş.


Damian Pleşiţă se resemnase cu divorţul şi chiar avea profil pe un site de socializare, în care spunea că îşi doreşte să întâlnească “ o doamnă simpatică, sociabilă, cu simţul umorului, iubitoare de natură şi feline, doritoare să trăiască la ţară (în condiţii civilizate), iubăreaţă, slăbuţă, nonconformist (fără exagerare), compatibilă cu defectele şi calităţile mele”.


Iubea femeile şi sexul
Pe site-ul sibir.ro, fostul colonel SRI se recunoştea că este fumător şi că mai consumă alcool, dar rar şi se descria ca fiind “cât se poate de normal. Iubesc viaţa în mijlocul naturii, felinele, femeile şi sexul. Nu suport minciuna, făţărnicia, orgoliul exacerbat, tupeismul, hoţia şi femeile grase”.


Pleşiţă spunea pe respectivul site că nu poate trăi fără “internet, chat-uri, cărţi, natură, porno şi dezvoltare spirituală”. Sporturile sale preferate erau formula 1, tenisul de camp, înnotul şi artele marţiale şi era talentat la scris, fotografiat, condus, spus bancuri şi gătit.


“Vreau să fiu mai înţelegător cu cei din jur”

Fiul generalului de Securitate Pleşiţă se retrăsese în locuinţa tatălui său din Curtea de Argeş şi avea planuri mari pentru perioada cât va fi la pensie. Vroia să renoveze casa şi să-şi găsească perechea cu care să împartă tot. Nu a mai apucat să facă acest lucru, fiind cuprins de depresie.


Pe profilul său de matrimoniale, acesta spunea că vrea să “trăiesc la ţară, să fiu mai înţelegător cu cei din jur, să-mia aduc gospodăria şi casa la cele mai ridicate standard de confort şi aspect, să găsesc o doamnă şi la propriu şi la figurat cu care să impart tot ce am, bune şi rele. Vreau să învăţ să trăiesc frumos şi să am noroc să-mi găsesc perechea!”


La capitolul viaţă de noapte, Pleşiţă notează că seara de vineri o petrece în baruri de streaptease sau în faţa televizorului şi i-ar plăcea să facă sex pentru o noapte cu o necunoscută pe bancheta din spate sau în lift.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite