S-au pus în vânzare biletele pentru Festivalul "Zavaidoc". Vezi ce artişti vor susţine recitaluri!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Festivalul se desfăşoară între 25 şi 27 noiembrie, la Casa Sindicatelor din Piteşti
Festivalul se desfăşoară între 25 şi 27 noiembrie, la Casa Sindicatelor din Piteşti

Biletele pentru cel mai aşteptat eveniment muzical al toamnei, la Piteşti, s-au pus în vânzare, de luni, la casieria Casei de Cultură a Sindicatelor şi costă 15 lei pentru o seară şi 25 de lei pentru ambele seri de festival.

Unul dintre cele mai importante evenimente culturale ale toamnei, la Piteşti, este Festivalul Naţional de Muzică Lăutărească Veche "Zavaidoc", organizat de Primăria şi Consiliul Local Piteşti, Centrul Cultural Piteşti şi Asociaţia Culturală "Zavaidoc".

Calendarul evenimentelor va debuta vineri, 25 noiembrie, la ora 12.00 cu preselecţia care va avea loc la Casa Sindicatelor.

Sâmbătă de la orele 18.00, artiştii participanţi vor încerca să convingă juriul de talentul lor, iar duminică de la aceeaşi oră va avea loc gala laureaţilor.

Juriul, format din personalităţi de prestigiu local şi naţional, va fi prezidat de Marioara Murărescu.

Cine susţine recitaluri

Festivalul va cuprinde şi un regal de recitaluri: Gheorghiţa Nicolae, Iulian Mutu, Ionuţ Cârstea, Gavril Prunoiu şi Grupul "Doruri Muscelene", Cristina Turcu Preda, Constantin Enceanu, Ionel Tudorache, Nineta Popa, Valentin Grigorescu şi Grupul "Zavaidoc", Nuţi şi Vasile Tapotă Lătăreţu, Ion Ghiţulescu şi Irina Loghin. Spectacolul va fi transmis în direct de postul ETNO Tv.

 Biletele s-au pus în vânzare, de luni, la casieria Casei de Cultură a Sindicatelor şi costă 15 lei pentru o seară şi 25 de lei pentru ambele seri de festival.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite