S-a redeschis piscina SPA Mozaic. Vezi unde mai poţi face plajă în Piteşti!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Intrarea la SPA Mozaic costă 20 de lei, iar programul este zilnic între orele 9 şi 24.00
Intrarea la SPA Mozaic costă 20 de lei, iar programul este zilnic între orele 9 şi 24.00

Soarele anunţat pentru aceste zile este numai bun pentru a vă petrece timpul la piscină. Atât cele două ştranduri publice, cât şi plajele private SPA Mozaic şi Shaker vă aşteaptă cu oferte care mai de care mai tentante.

Sfârşitul de săptămână vine cu vreme frumoasă, spre bucuria tuturor celor care vor să petreacă, după cinci zile de muncă sau şcoală, câteva momente stând la soare.

Cei care dispun de mai puţini bani pentru acest lux, pot alege să meargă la cele două ştranduri publice, din Costache Negri şi din Tudor Vladimirescu.

Tarifele sunt la fel, respectiv 7 lei pentru adulţi şi 4 lei pentru copii.

Odată intraţi pe porţile ştrandurilor, aveţi acces atât la bazinele din dotare, cât şi la plaje cu nisip sau iarbă şi terase unde puteţi savura o bere rece, un suc sau dulciuri.

“Se fac verificări ale apei în fiecare zi, astfel că îi asigurăm pe oameni că pot înota în siguranţă în toate bazinele noastre”, ne-a spus Constantin Zichil, director al Serviciului Public de Exploatare a Patrimoniului Piteşti, care are în administraţie ştrandurile publice.

Programul este zilnic, între orele 8 şi 20.00

O nouă piscină

Vestea cea mai bună este că şi singura plajă privată din oraş şi-a redeschis porţile, pentru a doua vară consecutiv.

Chiar de astăzi, centrul SPA Mozaic (situat in Carierul Montan Star, str. Tudor Arghezi, bl. MS2, parter) îşi aşteaptă clienţii.

Aici, puteţi beneficia de o piscină descoperită, de 20 de metri lungime, saună, jacuzzi, masaj , fitness, bar- terasă, restaurant cu specific german, atmosfera antrenantă : muzică, jocuri de apă, masă de ping pong, darts, videoproiecţie. 

Intrarea este de 20 de lei în orice zi a săptămânii,  în preţ fiind inclusă închirierea unui şezlong şi accesul la aparatele fitness.

Dacă v-aţi săturat de oraş şi vreţi să mai schimbaţi peisajul, cea mai apropiată plajă este Shaker, de pe malul lacului Budeasa, la 10 kilometri de Piteşti.

Shaker dispune de două terase, piscină în aer liber şi restaurant cu specific românesc şi italian.

În plus aici vă puteţi distra jucând biliard sau volei şi vă puteţi întreţine tonusul muşchilor făcând masaj, fitness sau hidromasaj.

Preferate de piteşteni sunt şi baldachinele, oferind un aspect oriental plajei.

Preţul unui bilet de intrare este de 25 de lei, în weekend, şi 20 de lei în restul săptămânii.

Piteşti



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite