S-a înjunghiat din dragoste

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: arhivă
Foto: arhivă

Certurile dese cu iubitul au împins-o spre un gest nebunesc. O studentă eminentă, de 21 de ani din Pitești a ajuns, aseară, în stare gravă la spital, după ce și-a înfipt un cuțit în abdomen.

Din fericire, fata a fost găsită la timp de o prietenă de familie venită în vizită care a sunat la 112. Andreea Stroe avea o relație de aproximativ 3 ani cu un tânăr din oraș, însă, după cum ne-a spus fratele ei, certurile dintre cei doi erau la ordinea zilei. “Se certau, se împăcau și tot așa, dar nu mă gândeam că se va ajunge până aici, pentru că niciodată nu s-a plâns că ar fi ajuns la capătul puterilor ”, a comentat situția fratele fetei.

Vecinii au numai cuvinte de lauda la adresa  Andreei, dar cred că fata a suferit foarte mult acum trei ani când tatăl ei a murit și cumulat cu certurile din relație, nervii fetei au cedat. Transportată la spital, Andreea a fost operată de urgență, iar starea ei este stabilă și va trebui să mai rămână câteva zile sub observație medicală. Medicii spun că înțepătura destul de adâncă nu i-a afectat niciun organ vital.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite