S-a inaugurat prima maternitate privată din Argeș

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Viitoarele mame au o alternativă modernă unde pot naște în siguranță: maternitatea de la spitalul privat Muntenia Medical Hospital. Ieri, maternitatea a fost inaugurată.

Ieri, a fost inaugurată la Pitești, în cadrul spitalului privat Muntenia Medical Hospital, o maternitate cu două compartimente, dotate cu aparatură modernă.

La această maternitate, mămicile vor putea să-și monitorizeze sarcina și să nască pe cale naturală sau prin operație de cezariană.

image

"Vreau să felicit investitorul care a avut inspirația de a deschide o astfel de unitate în Argeș, de care să beneficieze toate femeile care de mult timp își doresc acest lucru", a spus dr.  Mihai Nurciu, ginecolog șef al maternității.

"Ideea a plecat de la cerințele pe care le are regiunea", a motivat conf. dr. Cristian Celea, director general Muntenia Medical Hospital.

Cele două compartimente, de Maternitate și Nou-născuți din cadrul Spitalului Muntenia Medical cuprind: sala de așteptare pacienți, două rezerve, spațiu internare, bloc de nașteri cu două saloane unice de naștere, sala cezariene, salon postoperator cu două paturi, zonă nou-născuți amenajată pentru supravegherea bebelușilor normoponderali, în situația în care mama dorește să se odihnească.

Piteşti



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite