UPDATE Bărbatul care s-a electrocutat ieri a murit la spital

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat de 31 de ani se zbate între viață și moarte  după ce, ieri, s-a electrocutat încercând să rezolve o defecțiune la  rețeaua de electricitate.

UPDATE ora 11.57  Bărbatul a decedat la spital

După ce medicii de pe ambulanţă au reuşit să-l resusciteze şi să îl readucă la viaţă pe brăbat, acesta a fost transportat la Spitalul Judeţean, fiind internat la secţia de Reanimare. După cinci ore însă, bărbatul din băbana s-a stins din viaţă, medicii nemaiputând face nimic pentru el.

"Tura operativă a constatat că cetăţeanul tăiase conductorul de nul cu patentul pentru a reface contactul. Fiind neechipat corespunzător, a atins cu braţul un conductor aflat sub tensiune şi s-a electrocutat", se precizează într-un comunicat de presă emis de firma CEZ.

ora 07.30

 După ce a aflat că la vecinii săi a picat curentul, Valentin Turcu, din Băbana, a sărit să dea o mână de ajutor. S-a urcat pe un stâlp de înaltă tensiune încercând să repare defecțiunile, deși nu avea pregătire în domeniu. A atins un fir de tensiune și s-a electrocutat. Medicii au reușit să-l resusciteze, însă sunt rezervaţi în privinţa şanselor de supravieţuire pe care le are bărbatul

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite