Piteşti: S-a deschis sezonul la job-uri de vară

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Odată cu venirea verii s-a mai deblocat piaţa muncii din Piteşti. Cele mai multe locuri de muncă sezoniere sunt în domeniul construcţiilor şi al serviciilor.

Terasele angajează ospătari, barmani, iar firele de construcţii care mai au ceva lucrări îşi caută ajutoare pentru contracte cu perioadă determinată.
Majoritatea ofertelor sunt pentru perioade de trei pţnă la şase luni, iar salariile oferite variază între 600 şi 1700 de lei pe lună.


Angajări din Piteşti pentru litoral
O firmă din Piteşti caută personal pentru un restaurant din Constanţa. Se caută atât fete cât şi băieţi, pentru posturile de bucătar, barman, ospătar. Una dintre cerinţele firmei este aceea ca viitorii angajaţi să aibă experienţă şi să aibă aspect fizic plăcut. De asemena, mai toate barurile şi pub-urile din Piteşti care au deschis terasele au nevoie de personal, angajat pentru perioada verii. Aceste job-uri sunt căutate mai mult de studenţi şi elevi care doresc să mai câştige un ban peste vară. „Eu am lucrat în fiecare vară ca ospătăriţă aici în Piteşti sau pe litoral. Uneori şi în timpul anului. Aşa mi-am mai făcut bani pentru facultate. La anul termin oricum”, spune Paula Mircan, de 23 de ani, studentă la Piteşti.


Job-uri cu iz sexual
Ziarele locale abundă îna nuţuri de angajare pentru domnişoare dezinhibate care vor să facă bani frumoşi din masaj erotic sau chiar din vreun contract în străinătate. Iată cum sună un anunţ adresat femeilor cu vârsta până în 35 de ani. „Exclusiv privat. Club din germania caută femei până la vârsta de 35 de ani. Câştiguri substanţiale. Se lucrează cu acte. Cazare şi bilet de avion gratuite.” În acest domeniu, damelor li se promite un salariu de cel puţin 1500 de euro pe lună, chiar dacă sun fără experienţă.  Majoritatea sunt sezoniere prin natura lor şi recrutările se fac numai prin intermediul rubricilor de mică publicitate. Am sunat şi noi la un salon de masaj erotic pentru a fla care sunt condiţiile şi dacă se poate o anjagare pe doar trei luni. Iată răspunsul primit: „La nois e schimbă mereu fetele. Mai schimbăm fetele să nu fie mereu aceleaşi, dar dacă vreţi venim noi şi vă luăm cu maşina de unedva şi stăm de vorbă”, spune unul dintre cei care au mereu anunţuri de angajare în acest domeniu.


Sezonier în construcţii

La Agenţia pentru Ocuparea Forţei de Muncă Argeş vin oferte de slujbe pentru perioadă determinată. Pe timpul verii există cam 10-15 asemena oferte, majoriatea din domeniul construcţiilor. Exită însă şi o ofertă pentru...o lună de zile. Este vorba despre confecţioner ansamblator  confecţii textile. Firma oferă un slariu de 720 de lei plus bonuri de masă, cu regim de lucru de opt ore pe zi.


Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite