S-a deschis Târgul Mărţişorului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Târgul Mărţişorului s-a deschis anul acesta mai devreme, special pentru a prinde şi sărbătorile iubirii, Sfântul Valentin şi Drgobetele.

Comercianţii şi-au amplasat produsele chiar în  Piaţa Primăriei Piteşti. Evenimentul va cuprinde în perioada 10 - 15 februarie 2011 manifestări dedicate "Zilei Îndrăgostiţilor", iar în perioada 21 februarie - 3 martie 2011 manifestările specifice "Mărţişorului". Cu această ocazie vânzarea de produse specifice urmând a se întinde până în Piaţa Milea. Fiecare amplasament constă în amenajarea unui cort alb va ocupa o suprafaţă de 9 mp, cererile privind închirierea unui astfel de spaţiu putând fi depuse până la 15 februarie pentru Mărţişor. Atribuirea amplasamentelor se va face prin tragere la sorţi de către o comisie constituită în baza Dispoziţiei Primarului, cu participarea directorului SPEP, a directorului Poliţiei Comunitare, dar şi din cinci reprezentanţi ai comercianţilor. Aceştia sunt autorizaţi să vândă mărţişoare, flori, artizanat şi flori de mină, pe aceste categorii de produse urmând a se face şi tragerea la sorţi.

Produsele comercializate sunt idntre cele mai variate, flori, răsaduri de flori, tot felul de obiecte în formă de inimioară, mărţişoare şi obiecte de artizanat şi artă populară. "Sper ca anul acesta să avem vreme mai bună şi vânză mai bune. ŞŢi anul trecut a mers cât de cât dar vremea nu prea a ţinut cu noi, spune Marcela, o comercianţă de mărţişoare şi obiecte de artizanat.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite