Pitesti: S-a aruncat în fântână sub ochii soţiei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Medicii s-au chinuit în zadar să-l resusciteze pe bărbat timp de o oră
Medicii s-au chinuit în zadar să-l resusciteze pe bărbat timp de o oră

Gestul şocant al unui bărbat din comuna Valea Danului i-a lăsat, atât pe soţia sa, cât şi pe toţi cunoscuţii acestuia fără cuvinte.

Ion Dina, de 57 de ani, şi-a pus capăt zilelor ieri după-amiază, aruncându-se în fântâna din curtea casei sale, fără a da de înţeles cuiva, în prealabil, că nu ar mai vrea să trăiască. Bărbatul fusese operat de inimă în luna septembrie a anului trecut şi ieri trebuia să meargă la un control. A stat de vorbă cu soţia şi, la un moment dat, a ieşit în curte. Femeia a auzit un zgomot produs de capacul fântânii şi, când a ieşit din casă să vadă ce se întâmplă, nu a mai apucat decât să-l vadă pe bărbat aruncându-se în apa rece ca gheaţa, cu capul înainte. Şocată de gestul soţului său, aceasta a început să ţipe după ajutor, vecinii chemând de urgenţă ambulanţa.

Nu a lăsat un bilet de adio

„Din primele cercetări bărbatul s-a aruncat în fântâna din gospodăria proprie. Acesta nu a lăsat un bilet prin care să îşi justifice gestul. Principala ipoteză este cea a sinuciderii, certificatul examenului de necropsie fiind cel care va stabili cauza exactă a decesului”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Argeş, subinspector Robert Radu. Pompierii au coborât după victimă în fântână şi au scos-o cu ajutorul unei scări. Bărbatul era însă deja mort, iar eforturile medicilor de a-l resuscita timp de o oră au fost în zadar. Soţia sa le-a declarat poliţiştilor că, în ultimele săptămâni, acesta era foarte supărat şi închis în el, dar nu şi-ar fi închipuit vreodată că ar recurge la un asemenea gest. Cei care l-au cunoscut pe bărbat au numai cuvinte de laudă la adresa sa.

Bărbatul avea doi băieţi ofiţeri


“Era un om paşnic, nu ştiu ce l-a determinat să facă un astfel de gest. Are copiii bine, unul dintre băieţi e ofiţer la Sibiu, iar celălalt e la Piteşti. Eu ştiam că e bolnav cu inima şi erau pensionaţi şi el şi soţia pe caz de boală. Era un om muncitor, avea o gospodărie frumoasă. La el găseai tot timpul ordine. Nu l-am auzit niciodată certându-se cu nevasta.”, a spus Vasile Nica, primarul comunei Valea Danului.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite