S-a spânzurat pentru că a rămas fără nevastă, serviciu şi iubită

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Supărat că viaţa a fost nedreaptă cu el, Vasile Stroe, de 37 de ani, din comuna Leordeni a decis să-şi încheie socotelile pe lumea aceasta. Bărbatul şi-a pus ştreangul de gât în această dimineaţă, fiind găsit de vecini în grajdul din gospodărie.


Localnicii sun că bărbatul era un om bun, dar luase patima alcoolului după ce a fost părăsit de nevastă, acum câţiva ani. Femeia a luat copilul cu ea la Câmpulung şi şi-a refăcut viaţa.

Vasile Stroe locuia într-o casă modestă, micăDe doi ani bărbatul îşi vedea de traiul lui alături de o altă femeie, însă şi aceasta l-a părăsit în urmă cu câteva zile. Supărat că a rămas şi fără serviciu, dar şi fără cele două femei pe care le-a iubit, bărbatul s-a hotărât şă-şi pună capăt vieţii.


Nu le-a dat cu nimic de bănuit vecinilor care sunt intenţiile sale, ba mai mult, cu o seară înainte i-a cerut unei femei o farfurie de mâncare pentru că nu avea ce mânca. 


„A venit la mine asearã, am vãzut cã era trist şi mi-a zis sã-i dau şi eu ceva de mâncare. Eu tocmai fãcusem o iahnie de fasole şi i-am dat o farfurie. Mi-a zis dacã am sã-i dau şi o ceapã şi i-am dat şi a plecat. ªtiu cã l-a pãrãsit Nuţa, fata cu care stãtea de 2- 3 ani şi a plecat, dar nu ştiu ce s-a întâmplat“, a povestit vecina bărbatului..


Primăria din comună va fi cea care se va ocupa de înmormântarea bărbatului. Tânărul n-a lăsat în urma sa niciun bilet prin care să-şi justifice gestul.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite