S-a spânzurat din dragoste pentru fosta soţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sora bărbatului, îndurerată de gestul acestuia
Sora bărbatului, îndurerată de gestul acestuia

Un tânăr piteştean a fost găsit ieri dimineaţă spânzurat în faţa unui bloc din cartierul Craiovei.

Unul dintre vecinii care pleca la serviciu dimineaţa l-a văzut pe bărbat atârnând de un copac, în ştreang şi i-a tăiat sfoara care îi sugruma gâtul, iar apoi a sunat imediat la 112, în speranţa că medicii de la Ambulanţă îl mai pot salva pe bărbat. Din păcate, aceştia nu au putut decât să constate decesul.


Costel Vasile Lupu avea 30 de ani şi locuia împreună cu tatăl său, la doar câteva blocuri distanţă de locul în care a fost găsit zăcând fără suflare. Cu o seară înainte să-şi pună capăt zilelor stătuse de vorbă cu tatăl său, însă nu îi povestise acestuia despre supărările care îl frământă.

Pe 27 octombrie bărbatul urma să plece la muncă în Cipru, însă nu a mai putut suporta suferinţa cauzată de despărţirea de soţie şi a decis să-şi încheie socotelile cu viaţa. 


Bărbatul a format o familie fericită împreună cu femeia pe care o iubea până acum patru ani, când aceasta l-a părăsit. Se pare că bărbatul nu a putut trece peste această despărţire şi a suferit până acum, iubindu-şi fosta soţie în continuare.

Pe o poză în care apărea împreună cu aceasta, Costel a scris: ”Am iubit-o mult, cum nimeni n-o s-o mai iubească. Ştiu că fac un lucru greşit, dar nu mai pot suporta despărţirea de ea”.


Îndureraţi, tatăl şi sora tânărului se pregătesc acum de înmormântare.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite