Piteşti: UPDATE: Rudele au venit să ia trupurile neînsufleţite ale sinucigaşilor din pădurea Trivale

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Rudele au venit cu lacrimi în ochi să ridice cele două trupuri neînsufleţite
Rudele au venit cu lacrimi în ochi să ridice cele două trupuri neînsufleţite

Rudele celor doi sinucigaşi din pădurea Trivale au venit în această după-amiază să ridice cele două trupuri neînsufleţite de la Morga Spitalului Judeţean Argeş. Acestea au fost duse la Slatina, acolo unde vor fi înmormântate.


Înainte de a pleca de acasă, cei doi soţi i-au lăsat singurei lor fiice un bilet simplu. “Vă iubim mult. Vă pupăm”. Fata a recunoscut pe bilet scrisul mamei.


Cu lacrimi în ochi, Cristina Sterie, de 28 de ani, a pregătit toate cele necesare pentru a-şi înmormânta creştineşte părinţii. După şocul suferit când şi-a văzut părinţii morţii, Cristina Sterie a rugat nişte prieteni de familie să o ajute cu pregătirile şi i-a trimis pe aceştia să ia cadavrele de la morga din Piteşti.


În jurul prânzului, mai mulţi bărbaţi, prieteni de familie şi rude, au sosit la morga Spitalulului Judeţean din Piteşti cu o Dacie “Papuc” cu numere de poliţie. Unul dintre aceştia lucrează la Centrul de formare şi perfecţionare a pregătirii agenţilor de poliţie “Nicolae Golescu” din Slatina şi a împrumutat o maşină de la serviciu pentru a putea ridica trupurile neînsufleţite.


“Au o singură fată. Suntem cunoştinţe de familie. Ne-am oferit să-i ajutăm pe partea de transport, de sprijin financiar . Îi ducem la Slatina unde aveau domiciliul şi acolo vor fi înmormântaţi. Nici n-am stat de vorbă cu fata, dar o asemenea tragedie te marchează. Va trece mult timp până îşi va reveni.”, a declarat un bărbat, rudă cu Constantin şi Valerica Richiţeanu.


După aproximativ o oră, la ora 12.45, rudele au plecat către Slatina, acolo unde cei doi sinucigaşi vor fi înmormântaţi.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite