Rucsandra Luca pictează unghii și pilotează mașini

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Are 22 de ani şi o mare pasiune pentru cursele de maşini. Când nu se află pe o pistă, Ruxandra petrece ore în şir în propriul salon unde pictează unghiile doamnelor într-un mod inedit.


PROFIL


Născută: 17 ianuarie 1988, Iaşi
Studii: Liceul Economic Maria Teiuleanu Piteşti, Facultatea de Marketing şi Management în afaceri economice, studentă anul III
Stare civilă: necăsătorită



Rucsandra a urcat prima dată la volan la o vârstă destul de fragedă cu 5 ani înainte de a deveni şofer cu acte în regulă. “Mi-au plăcut maşinile de când eram mică şi cred că aş fi fost în stare să conduc chiar dacă nu ajungeam la pedale. Pe la 13 ani am reuşit să conving un prieten care abia îşi luase permisul să-mi împărtăşească şi mie din tainele condusului, pe un drum forestier. Din ziua aceea nu am mai avut linişte până la 18 ani, când am devenit şi eu conducător auto cu acte în regulă şi la examen am obţinut punctajul maxim, iar proba practică am trecut-o după câteva minute fără să am emoţii”, povesteşte tânara. La câteva zile a primit de la părinţi o maşină cu mulţi cai putere şi astfel a început să participe la toate cursele de maşini organizate în judeţ. A strâns şi câteva premii, dar nu vorbeşte prea mult despre acestea ca să nu stârnească şi mai mult invidia bărbaţilor. “Unii sunt atât de misogini, încât nu vor să înţeleagă faptul că şi doamnele pot conduce cel puţin la fel de bine ca ei şi în plus sunt şi mult mai prudente”, explică Rucsandra. 

A învăţat să picteze unghiile de la o chinezoaică

Chiar dacă petrece mult timp la volan, Rucsandra nu şi-a pierdut din feminitate, ba chiar le ajută şi pe celelalte domnişoare să fie în pas cu moda. Anul trecut a făcut un curs Nail Art predat de o chinezoaică şi de atunci sute de fete au purtat unghiile realizate de Rucsandra. “Nu e deloc uşor să pui extensii cu gel, dar dacă îţi place ce faci cele 3 ore de muncă sunt uitate imediat ce observ pe faţa clientei un zâmbet de satisfacţie. Imediat după ce aplic unghia, analizez persoana pe care o am în faţa mea şi în funcţie de asta aleg un model şi implicit o culoare care să o reprezinte. Îmi place să cred că niciodată nu am dat greş. Modelele abstracte se caută în acest sezon”, povesteşte Rucsandra. Unghiile pătrate sunt extrem de cerute de tinere, însă nu mai sunt la modă, ne transmite Rucsi care a aflat de la profesoara ei de curs, că niciunde in Europa nu se mai poartă aceasta formă.

Intrebări şi răspunsuri

Ai participat şi la curse ilegale de maşini?

Atât timp cât nu ne-a prins nimeni pot să spun că da. A fost o perioadă cand ne întâlneam în fiecare seara în faţa Stadionului Nicolae Dobrin şi mai făceam liniuţe, până când cei de la poliţie au pus limitatoare de viteză.

De când s-a instalat criza a mai scăzut numărul clientelor tale?

Sincer nu. Ca să fie frumoase, femeile găsesc întotdeauna resurse materiale indiferent cât de dificilă ar fi situaţia economică. In plus, nici nu costă o avere aplicarea acestor unghii tehnice.

Ce-i place?
„Imi plac maşinile puternice şi evident să le conduc. Ador călătoriile lungi pe care să le fac cu prietenii şi locurile linistite în care să ne putem relaxa măcar pentru câteva zile. Imi place soarele şi ador marea.

Ce nu-i place?

„Nu-mi place să fiu minţită cu seninătate şi prefer să mi se spună adevărul oricât de dureros ar fi. Nu-mi plac barbaţii aceia prefăcuţi care ar face orice ca să cucereasca o fată şi urăsc ipocrizia.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite