Piteşti: Rosario Internullo mixează în Club On Time

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Rosario Internullo (Foto Arhivă)
Rosario Internullo (Foto Arhivă)

Aflaţi mai jos ce puteţi face în acest sfârşit de săptămână şi unde puteţi merge în timpul liber.

Rosario Internullo mixează în Club On Time
Seria Dj-ilor români de renume invitaţi în club On Time continuă. În această seară aveţi ocazia să-l vedeţi “în acţiune” pe Rosario Inernullo, cunoscut mai ales datorită melodiei “A fost o vreme”. Situat pe locul 11 în topul “Cel mai bun Dj din România”, Rosario Internullo va mixa în clubul de pe Bulevardul Republicii nr. 141, după miezul nopţii. Intrarea este 10 lei, atât pentru băieţi, cât şi pentru fete.

Prezentare de lenjerie în Diamond Club
Bărbaţii vor avea motiv de bucurie sâmbătă seara. În Diamond club, situat pe Strada Craiovei, va avea loc o prezentare de lenjerie intimă de lux. Mai multe manechine de la N&G Nico Models vor urca pe podium îmbrăcate în ţinute provocatoare, spre deliciul tinerilor. În tot acest timp, frumoasele fete vor defila pe muzica mixată de DJ Andy din Birmingham, iar atmosfera va fi animată de  MC Chris. Petrecerea va ţine până în zori. Preţul unui bilet de intrare este de 10 lei.

“Patriotica Română” se joacă la Teatru
Pasionaţii de teatru pot vedea în această duminică o comedie de situaţii. „Patriotica Română”, de Mircea Ştefănescu,  este o satiră deschisă despre familii şi interese politice, despre o lume a banului, a grotescului. Spectacolul îi are în rolurile principale pe Daniela Marinache, Petrişor Stan şi Coriolan Radu. Piesa de teatru va începe la ora 18.00 şi va avea loc în Sala Mare a Teatrului Alexandru Davila. Preţul unui bilet este de 18.00 lei.



Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite