Pitesti:Permisul lui Adrian Ropotan, suspendat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Motivul suspendării: obţinerea ilegală a vizei de flotant cu  ajutorul căreia  a putut susţine  la Piteşti examenul auto.

Instituţia Prefectului trimis luni în instanţă şi  dosarul în baza căruia fotbalistul Adrian Ropotan a obţinut permisul de conducere la Piteşti. Prefectul de Argeş, Marcel Proca a emis tot luni, pentru Ropotan,  şi ordin de suspendare a dreptului de a mai conduce vehicule pe drumurile  publice.

Viza de flotant , obţinută ilegal
 Motivul trimiterii dosarului în instanţă şi suspendării  permisului  este legat de neîndeplinirea condiţiilor legale  de stabilire a domiciliului .
,,Pe 26martie a obţinut viza de flotant în Argeş iar pe 28 martie, la doar două zile după, a susţinut  examenul  auto şi a obţinut  permisul de conducere, categoria B. Problema este că pe cererea de viză a semnat sectoristul , în condiţiile în care  era nevoie de un acord în prezenţa titularului spaţilului în care urma să-şi stabilească domiciliul.”, explică prefectul Marcel Proca adăugând şi că ,,împotriva sectoristului s-a deschis o acţiune pe filieră penală.”
Adrian Ropotan este obligat ca în termen de 5 zile de la primirea înştiinţării  să depună  la Poliţie  permisul de conducere. Cum  fotbalistul este plecat la Dinamo Moscova, transmiterea oficială a înştiinţării  ar putea dura ceva timp.

351 de permise suspendate
Pînă acum Instituţia Prefectului a trimis în instanţă 351 de dosare asupra cărora există suspiciuni de fraudăiar Prefectul de Argeş a  emis tot atâtea ordine de suspendare a dreptului de a mai conduce vehicule.
60  de şoferi din cei 351 au depus deja permisele la Poliţie iar 50  au făcut contestaţii.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite