Romtelecom şi-a luat 320 de maşini de la Dacia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Automobile Dacia a încheiat cu compania Romtelecom un contract care prevede livrarea a 320 de vehicule utilitare. Flota contractată de Romtelecom este compusă integral din vehicule Logan VAN şi vor fi utilizate de echipele de tehnicieni ai societăţii de telecomunicaţii.

Colaborarea dintre Dacia şi Romtelecom este un exemplu de parteneriat de succes între două companii lider în domeniile lor de activitate. Cu un parc auto compus din peste 1 000 de vehicule utilitare marca Dacia, Romtelecom este cel mai important client al Dacia în ceea ce priveşte achiziţia de vehicule comerciale.

Cele 320 de vehicule Logan VAN, versiune Pack Confort, sunt echipate cu motorul 1.5 dCi 85 CP, beneficiind astfel de excelente prestaţii dinamice şi de un consum de carburant extrem de competitiv.

Romtelecom a ales Logan VAN pentru că este modelul care a răspuns cel mai bine cerinţelor companiei în ceea ce priveşte confortul, consumul de carburant şi raportul echipare/preţ. „Nu în ultimul rând, opţiunea noastră pentru Dacia este justificată de fiabilitatea produselor sale, de costurile de întreţinere competitive şi de faptul că dispune de cea mai extinsă reţea de vânzări şi service din ţară, aspecte extrem de importante pentru performanţa echipelor noastre tehnice care vor folosi aceste maşini” a declarat Wolfgang Breuer, director executiv tehnologie şi operaţiuni la Romtelecom. Compania a anunţat în urmă cu câteva luni că va mări numărul unităţilor de teren cu aproximativ 300, până la 1500, după un proces de restructurare şi creştere a eficienţei interne. Procesul a avut în vedere şi echiparea unităţilor de teren, inclusiv cumpărarea de noi vehicule menite să îmbunătăţească furnizarea serviciilor.

„Suntem onoraţi de încrederea pe care Romtelecom o acordă produselor şi serviciilor noastre în general şi, în particular, gamei de vehicule utilitare Dacia” a declarat Fabrice Cambolive, director comercial  Dacia.





Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite