Regele Rock'n Roll-ului comemorat cu tort la Mioveni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sâmbătă noaptea, în Exclusiv Club Elvis din Mioveni,  fanii regelui Rock'n Roll-ului,  trecut în eternitate în urmă cu 33 de ani, vor putea dansa pe  hiturile  lui  Presley în interpretarea lui Valentin Mogoaşă care-i aşteaptă pe oaspeţi cu un tort în formă de chitară. 

Pe 16 august 1977,  Elvis Presley trecea în eternitate răvăşind cu moartea sa milioane de fani din toată lumea. La 33 de ani de dispariţia idolului atâtor generaţii, Elvis de la Mioveni, pe numele său adevărat Valentin Mogoaşă, cel mai înfocat admirator  al regelui Rock'n Roll-ului, organizeară două evenimente In memoriam  Elvis Presley.

 Sâmbătă seara, de la ora 23.00, fanii Regelui sunt invitaţi în  Exclusiv Club Elvis din Mioveni,  la un concert dedicat lui Presley. Pe scenă va urca Elvisul nostru local iar intrarea costă 5 leri pentru toată lumea.

„Aşteptăm inclusiv oaspeţi din Bulgaria şi Germania şi reprezentanţi ai Asociaţiei Elvis Presley România. Le-am pregătit tuturor  o grămadă de surprize din care divulg doar una: un uriaş tort  în formă de chitară din care se vor putea înfrupta  peste 250 de persoane, la miezul nopţii, pentru că  weekendul acesta este şi aniversarea clubului ridicat  în urmă cu  trei ani”, spune Elvis de la Mioveni.

 A  fost visul lui de construi un club în memoria Regelui. În  Exclusiv Club Elvis din Mioveni au loc audiţii şi cântări din reperotiul Regelui, în interpretarea  lui Valentin  Mogoaşă sau a altor imitatori ai lui Elvis dar şi seri de discotecă. De data această însă, concertul va fi susţinut în totalitate de Elvis de la Mioveni care este şi arhitectul statuii Regelui care tronează la intrarea în club, statuie pe care a construit-o folosind ca mulaj huma escavată de la fundaţia clădirii, asta după ce a urmărit un documentar pe Discovery. Fanii se vor  putea poza şi cu Elvis de la Mioveni şi cu statuia în mărime naturală.

 Evenimentele ”In memoriam Elvis Presley”, vor continua şi duminică, de la ora 21.00,  în  Piaţa  Dacia din Centrul Mioveniului, cu un concert susţinut tot de Valentin Mogoaşă, concert care face parte din seria evenimentelor dedicate Zilelor Oraşului Mioveni (13-15 august).

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite