Piteşti: Reduceri in ultima zi a târgului de îmbrăcăminte

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Piteşti: Reduceri in ultima zi a târgului de îmbrăcăminte
Piteşti: Reduceri in ultima zi a târgului de îmbrăcăminte

Pe ultima sută de metri,  o  parte dintre comercianţii care şi-au adus marfa la târgul de haine de la Casa Cărţii au mai lăsat din preţ.

  Piteştenii au profitat de ultima zi a targului de îmbrăcăminte şi au luat cu asalt, încă de la ora 10.00, standurile de la Casa Cărţii.

   “ Mi-am luat un paltonaş drăguţ.  Am pus ochii pe el de joi când era 230 de lei dar am aşteptat ultima zi în ideea că se va ieftini. Am avut noroc că nu s-a vândut mărimea mea. L-am luat cu 200 de lei, în condiţiile în care in  care, în  Fortuna e  mai scump cu  aproape 50%.”, spune Mihaela Spiridon, 31 de ani.

  Nu toţi comercianţii însă, şi-au permis să facă reduceri

 Am mai lăsat câte 10 -20 de lei, nu foarte mult , că nu ne permitem. Trebuie ca măcat investiţia şi cheltuiala cu transportul să le scoatem.”, spune  Ioan Hiticaş, comerciant din Arad.

Piteştenii care au dispus de ceva bani şi-au putut reînnoi garderoba. Doamnele şi domnişoarele  s-au putut îmbrăca , cu mai puţin de 500 de lei, din cap până-n picioare. 

Hainele de sezon au coborât până la 140-200 de lei, cizmele şi ghetele din piele au avut preţuri începând de la 80 de lei, iar bluziţele şi puloverele s-au vândut cu 20-50 de lei. O pereche de pantaloni groşi n-a trecut de 120 de lei. Şi la articolele pentru bărbaţi preţurile au oscilat în aceleaşi interval, deşi oferta a fost ceva mai redusă.

 Pielăria s-a vândut cel mai bine

 În ciuda faptului că au fost cele mai scumpe,  la târgul de îmbrăcăminte cel mai bine s-au vândut  hainele de blană şi cele din piele. ” Am reuşit să dau vreo 50 de bucăţi, ceea ce înseamnă cam 400 de milioane de lei vechi. E bine, comparativ cu alte târguri, spune  Mihai Ciupertea, comerciant pielărie.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite