FOTOGALERIE Record de vizitatori la instituţiile de cultură din Piteşti. Vezi cum au petrecut elevii primele zile din "Şcoala altfel"!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
"Săptămâna altfel", la Piteşti
"Săptămâna altfel", la Piteşti

Profesorii i-au scos pe elevii piteşteni din clase şi i-au îndrumat către instituţiile de cultură. Tinerii au făcut cozi la intrările în clădirile cu pricina, unele dintre ele abandonate de-a dreptul în ultimii ani.


Reprezentanţii instituţiilor de cultură din Piteşti sunt în culmea fericirii, în aceste zile. Datorită "Săptămânii altfel", când elevii lasă deoparte activitatea şcolară şi merg să viziteze diverse obiective istorice, culturale, turistice sau de agrement, vânzările biletelor au explodat.

Spre exemplu, numai marţi, au călcat pragul Muzeului Judeţean Argeş, ca să viziteze secţiile de Istorie, Sport, Artă sau expoziţiile peste 2000 de elevi de toate vârstele, însoţiţi de profesori.

"Săptămâna altfel", la Piteşti

Click pentru a vedea galeria foto!

În timp ce unii dascăli şi-au dus şcolarii la muzeu, alţii au preferat să-i îndrume către uitatul cinematograf de stat, Teatrul "Alexandru Davila", parcurile din oraş sau chiar în centrul Piteştiului.

În această ultimă categorie intră elevii de la Liceul de Arte "Dinu Lipatti", care au prezentat un spectacol pe o scenă amenajată în faţa Primăriei. Tinerii au cântat şi au dansat, spre deliciul spectatorilor de toate vârstele.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite