Recomandări de weekend

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vineripaveţi şansa să admiraţi  fete frumoaseîn lenjerie intimă , sîmbătă  primiţi un cocktail Mojito sau Cuba Libre gratuit,  în club Hush iar duminică încercaţi un film.

Fete frumoase în lenjerie intimă.Asta îi aşteaptă pe piteştenii dornici de distracţie în această seară. Prezentarea de modă "Casual & Rebel Style Mode", va avea loc începând cu ora 22.00 în club Aysha, situate pe strada Armand Călinescu, lângă Muzeul Judeţean. Pe terasa clubului oriental vor defila tinere de la agenţia FGM UNIK MODELS, îmbrăcate în lenjerie intimă. În cea de-a doua parte a prezentării de modă, tinerele vor purta haine casual, de zi.

Sâmbătă:cocktail din partea casei

Distracţia se mută în club Hush acolo unde de la ora 23.00 se ţin petreceri antrenante în fiecare sâmbătă.  Tinerii care trec pragul clubului situat pe  str. Armand Călinescu nr. 9 primesc din partea casei câte un cocktail Mojito sau Cuba Libre gratuit. Un Dj va mixa piesele favorite ale clienţilor, iar intrarea este liberă. Nu trebuie decât să vă rezervaţi o masă sunând la numărul de telefon 0733.956.283.

Duminică: Oameni mari şi fără minte

În această duminică vă puteţi relaxa urmărind pe marele ecran o comedie ce-i are în distribuţie pe Adam Sandler, Chris Rock, Rob Schneider, Salma Hayek. Cinci prieteni se reîntâlnesc după 30 de ani, alături de familiile lor şi descoperă că deşi au îmbătrânit nu s-au maturizat. Filmul “Oameni mari şi fără minte” poate fi urmărit la 20.20 şi  la 22.30, preţul unui biolet fiind cuprins între 13 şi 16 lei. 




Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite