Recomandări de week-end

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Iată unde puteţi merge în acest week-end.

Vineri

Conecrt Spin în Hush
Clubul Hush, de pe strada Armand Călinescu nr. 9, a pregătit pentru această seară un comncert aparte, susţinut de trupa Spin. Roxana Andronescu (voce), Cătălin Tuta-Popescu (claviaturi), Silviu Ungureanu-Iubitu (ghitară), George Sărluceanu (bas)şi Felix Mircea Moldovan (tobe) revin pe scena piteşteană cu un concept nou şi o orchestraţie deosebită.  Rezervările se pot face la numerele de telefon  0733 956 283 sau 0729 882 211.

Sâmbătă

Concert Andreea Bănică

Sâmbătă seara de la ora 19.00, centru comercial Euromall este gazda unui spectacol special, oferit gratis melomanilor. Pe scena amplasată în centrul comercial va urca Andreea Bănică, evenimentul fiind dedicat Zilei Îndrăgostiţilor. Desigur , nu vor lipsi concursurile cu premii şi căsătoriile pentru o zi.

Duminică

Seară folk la Barock

Pub-ul Barock, de pe strada Sfânta Vineri, nr. 30, are, în fiecare searp de duminică, un program special cu muzică folk live. Aici vin şi susţin concerte artişti de folk locali, iar spectacolele încep după ora 21.00. Intrarea este liberă, iar rezervări se pot face la numărul de telefon 0348807947.




Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite