Recomandări de week-end

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Iată cum vă puteţi petrece timpul liber din acest sfârşit de săptămână. Un concert. o seară în club cu prietenii sau o plimbare prin centrul Piteştiului vă vor face să vă relaxaţi.


Ioan Gyuri Pascu în Club Hush
Club Hush continuă seria concertelor live. În această seară a venit rândul lui Ioan Gyuri Pascu să urce pe scenă, alături de trupa The Blue Workers pentru a-i încânta pe clienţi. Artistul nu este la prima vizită la Piteşti, el fiind invitat şi anul trecut de către reprezentanţii aceluiaşi club. Concertul va avea loc de la ora 21.00. Biletul costă 30 de lei. Club Hush este situat pe str. Armand Călinescu nr. 9, din Piteşti. Rezervările se pot face la numerele de telefon 0733 956 283 sau 0729 882 211.


Sasha Lopez vine în club Moondo
Sâmbătă aceasta tinerii piteşteni se pot distra în Club Moondo, situat la ultimul etaj al complexului Trivale Shopping Center. Sasha Lopez şi Broono sunt invitaţii speciali din acest sfârşit de săptămână care vor încinge atmosfera în club, după ora 23.00. Melodia „All my people” devenită deja hit sigur îi va ridica pe toţi petrecăreţii de la mese. Preţul unui bilet este de 10 lei pentru băieţi, iar fetele au intrarea liberă. Rezervări puteţi face la numărul de telefon 0736.543.210

La pas prin Europa
Ziua Europei va fi sărbătorită mai devreme. Astfel, duminică, în cadrul manifestărilor intitulate „La pas prin Europa”, de la ora 11.00, în centrul Piteştiului va fi amplasată o expoziţie de fotografie în aer liber cu imagini din statele Uniunii Europene. De la ora 12.00, fanfara Teatrului „Al. Davila” va susţine un spectacol în Piaţa Milea, iar de la ora 13.00, tot aici va fi organizată o expoziţie culinară cu preparate specifice din fiecare ţară europeană.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite