Recomandări de week-end

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Piteşti: Şah
Piteşti: Şah

Acest sfârşit de săptămână vine cu muzică, voie bună şi ...şah. În această seară aveţi ocazia să-i ascultaţi pe membrii formaţiei Bere Gratis, mâine puteţi să vă relaxaţi la un joc de şah, iar duminica vă recomandăm s-o petreceţi la teatru.

Bere gratis în club Hush

Formaţia Bere Gratis revine în Piteşti, în acest sfârşit de săptămână. Membrii formaţiei sunt într-un turneu de promovare al ultimului lor album, intitulat „O colecţie”. Albumul a fost lansat anul trecut şi conţine 10 piese. Concertul va avea loc în club Hush, în această seară, de la ora 21.00. Biletul costă 30 de lei. Club Hush este situat pe str. Armand Călinescu nr. 9, din Piteşti. Rezervările se pot face la numerele de telefon 0733 956 283 sau 0729 882 211.

Sâmbătă
Cupa Jules Verne la şah


Pasionaţii sportului minţii au ocazia să-şi demonstreze abilităţile mâine, în cadrul unei cupe de şah care pune la bătaie premii motivante. Competiţia va avea loc la hotelul Grandis Apulum, din Mioveni, începând cu ora 10.00. În cadrul galei campionilor va avea loc şi un meci demonstrativ între căpitanul Cristache Toculeţ, triplu campion al Jandarmeriei Române la şah şi George Stuparu, campionul anului 2010. Înscrieri se pot face la numărul de telefon 0754 087 140.

Duminică
Spectacole la teatru


Ultima zi din săptămână vă recomandăm s-o petreceţi la teatru. Actorii vă invită în sala mare a Teatrului Alexandru Davila să vizionaţi duminică două piese de teatru deosebite. Prima, „Serafic Show”, de Ion Popa, în regia lui Emilian Cortea, are loc de la ora 11.00. Cea de-a doua, „Donel, suflet de ţigan”, de Dan Ion Panţoiu, în regia lui Matei Varodi, va începe la ora 18.00. Preţul unui bilet este de 10.00 lei şi poate fi cumpărat de la casieria teatrului.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite