Recital de excepţie Mircea Vintilă FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Piteştenii s-au putut relaxa în week-end-ul care tocmai a trecut ascultând live muzica lui Mircea vintilă. Artistul a susţinut sâmbătă seara un concert la Teatrul Aşchiuţă.

Sala de spectacol a Teatrului Aşchiuţă a fost plină sâmbătă seara. Piteşteni de toate vârstele s-au adunat pentru a-l vedea în carne şi oase pe Mircea vintilă, dar şi pentru a-i asculta şlagărele pe care le-au fredonat ani de-a rândul.

 „Hanul lui Manuc”, „Miruna”, „Lordul John”, „Toţi într-o barcă” sau „Madama de Pică” sunt doar câteva dintre piesele care au încântat auditoriul, fiind acompaniate de bătăile din palme ale celor prezenţi în sală. Artistul le-a smuls zâmbete şi ropote de aplauze fanilor care s-au despărţit cu greu de acesta, cerând insistent bis-uri.

image


Spectacolul a avut loc la iniţiativa directorului Teatrului Aşchiuţă, Florin Dumitru, bun prieten cu Mircea Vintilă. Actorul din conducerea instituţiei de cultură a demarat o Mişcare de existenţă prin cultură, urmând ca pe parcursul acestui an pe scena Teatrului Aşchiuţă să urce şi alţi artişti de valoare ai culturii româneşti.

image


În semn de apreciere pentru cei 45 de ani de activitate culturală, directorul Florin Dumitru i-a înmânat lui Mircea Vintilă o diplomă de recunoştinţă.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite