Piteşti:Fane Stoica: " Nu ne temem de Rapid"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Piteşti:Fane Stoica: " Nu ne temem de Rapid"
Piteşti:Fane Stoica: " Nu ne temem de Rapid"

Tehnicianul lui FC Internaţional anunţă că giuleştenii vor avea viaţă grea în partida de cupă de mâine, de la Mioveni.

FC Internaţional va juca mâine cu Rapid, în „optimile” de finală ale Cupei României. Partida va fi găzduită de stadionul „ Municipal” din Mioveni, cu începere de la ora 18.15, într-un joc în care argeşenii pornesc cu şansa a doua.

Pe „interişti” încă îi mai bântuie înfrângerea ruşionasă suferită în campionat cu Rapid, 0-4, în Giuleşti, însă antrenorul Fane Stoica, spune că oaspeţii de mâine vor avea viaţă grea la Mioveni.

„ Altfel vor sta lucrurile acum. Atunci, am evoluat o repriză şi jumătate în inferioritate numerică. Oricum, nu ne temem de Rapid. Avem şansa noastră şi le voi cere jucătorilor să-şi dea sufeletul pe teren pentru a ieşit învingători”, spune tehnicianul grupării argeşene.

Vor juca cu echipa a doua contra Rapidului
Altfel, Fane Stoica a precizat că va folosi echipa a doua în partida de mâine, pentru că în campionat urmează o deplasare dificilă pentru FC Internaţional, la Vaslui.

 „Vom alinia un alt unsprezece în teren la partida de cupă. Ne interesează cupa, însă avem trei meciuri de disputat în decurs de o săpătmână şi trebuie să odihnim o parte din jucători”, subliniază „Mourinho” de la banca tehnică a lui FC Internaţional.

În acelaşi context, după prima victorie obţinută pe teren propriu în campionat, 2-1, cu Astra Ploieşti, „interiştii” au depăşit blocajul psihologic şi vor să dea lovitura şi la Vaslui. Partida cu moldovenii lui Marius Lăcătuş este programată diminică, de la ora 16.00. 

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite