Piteşti: Fane Stoica: „ Am avut şansa noastră cu Rapid, de care am profitat”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Piteşti: Fane Stoica: „ Am avut şansa noastră cu Rapid, de care am profitat”
Piteşti: Fane Stoica: „ Am avut şansa noastră cu Rapid, de care am profitat”

Euforia a cuprins vestiarul echipei FC Internaţional, după ce gruparea patronată de Benone Lazăr a ajuns în premieră în sferturile Cupei României.

Finalul meciului de cupă, cu Rapid, a declanşat fiesta în tabăra echipie FC Internaţional. Jucătorii au făcut hora bucuriei în vestiar, în timp ce antrenorul Fane Stoica se gândeşte deja cum ar fi să prindă o finală de Cupa României, pe banca tehnică.

„Mourinho din Oltenia” a ajuns până în semifinale în cupă, cu Gloria Buzău, în urmă cu doi ani. Atunci a ratat accederea în utlimul act după un joc cu Unirea Urziceni în care spune că arbitrul Augustus Constantin a tras cu adversarii.

„ A fost un joc urât de care nu vreau să îmi mai amintesc. Augustus a făcut cea a vrut cu noi pe teren”, precizează laconic Fane Stoica.

După victoria cu Rapid, de la Mioveni, tehnicianul „interiştilor” a făcut următoarele remarci: „ Am avut şansa noastră, de care am profitat pentru că nu în orice zi poţi bate Rapidul, una dintre cele mai frumoase echipe din Liga I. Jucătorii au luptat la sacrificiu în teren şi pentru asta ţin să-i felicit”.

Cât priveşte viitorul adversar din cupă, Fane Stoica anticipează un sfert de finală contra lui Dinamo.

„ Nu mai contează cu cine jucăm. Cred că vom pica cu Dinamo. Cert este că avem şansa noastră în cupă şi ne-o vom juca până la capăt”, a conchis tehnicianul oltean.

 Citeşte şi: Cupa României: Rapidiştii au fost la şpriţ în noaptea dinaintea meciului cu FC Internaţional

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite