Rănit într-un accident pe munte, un tânăr a fost salvat cu elicopterul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Intervenţie spectaculoasă a medicilor bucureşteni. Aceştia au venit cu elicopter pentru a-i salva viaţa unui tânăr căzut într-o râpă şi la care echipele de salvare nu puteau ajunge.

Ionuţ Copaie, de 33 de ani, din Câmpulung se afla ieri în vizită la nişte rude, în comuna Cândeşti. Tânărul şi-a luat un prieten şi au plecat împreună cu un ATV să se plimbe pe traseul montan de la Cândeşti spre Valea Bratiei pentru a ajunge spre vârful Iezer.

La un momentdat, tânărul şofer nu a mai putut stăpâni ATV şi s-a răsturnat într-o râpă adâncă de 50 de metri, între culmile Capra şi Cernat. Prietenul său s-a ales doar cu o sperietură, reuşind să sară în nişte tufişuri. Ionuţ Copaie a suferi însă o fractură de coastă şi mai multe zgârieturi.


Bărbatul a reuşit să sune la 112 şi o echipă de salvatori formată din jandarmi, medici, poliţişti şi salvamontişti a pornit în căutarea lui. Preţ de câteva ore aceştia au răscolit pădurea însă nici urmă de tânărul rănit. În cele din urmă salvatorii s-au văzut nevoiţi să apeleze la ajutorul unui elicopter de la Bucureşti care să survoleze zona.


Cum terenul era accidentat şi nu se putea ajunge la victimă, medicii l-au scos din râpă cu ajutorul elicopterului şi l-au transportat apoi la Spitalul Floreasca din Bucureşti pentru îngrijiri medicale.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite